[運氣用盡,繼續反撚]AC米蘭球迷討論區96

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
畢迪斯證明就算巴塞都踢唔贏,更加唔可以怪撚撚

當拿閪好過ccc
大老馬加盟到而家都不失一球
$$$ > >>>>>>CCC > $$$
ching sick ball
今場表現唔算失禮丫
唔怪得炒唔到撚帥 呢樣又唔怪得佢果樣又唔關佢事 認命捱三年啦
今場救左2球左下
你屌爆佢祖宗18代但李安唔炒都冇法架 老板得閒黎睇都冇出聲,而家爺爺又話fake news, 干地又冇晒聲氣 拉素後面有一堆中下遊如果撚帥跣腳或者有機
Higuain on Instagram after #MilanJuventus:

"I want to apologize to everyone for the behaviour I had yesterday on the pitch, to my fellow teammates, the club and to the fans who have been since yesterday even showing me more love...
We are people too, and we have feelings, but I am responsible, and I will do my best to not make it happen again. Some will understand, others will not. I also apologize to all. Have a nice life..
就係話原來條底線好低 佢地接受能力好大
垃圾波唔降班就算啦
李安: 摩帥都未炒, 撚帥唔洗炒住啦
西瓜可能禁4場
完了吧
撚撚也完了
今季也完了
休息下之後入多幾球啦
未等唔到伊巴救駕,先無西瓜
撚帥出波叔自爆攞錢走算啦
問過迷撚急先鋒牙告牙蘇未 打中下遊兩個靈光一閃可能已經夠保撚
突然希望阿屌快d復出送撚帥一程
岩岩傷完既牙屌唔敢自己射波
呢個時候先係最強既佢
有冇人記得世界盃亞軍左閘幾錢人工
2.5?
完全冇呢個人既消息
而家好需要佢,反撚主力梅沙傷左,巴卡而家未算迷撚,但表現至少都中立
巴卡擺明迷撚啦, 而家簡直超水準表演
不過季尾請送返比西女人
少過我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞