[運氣用盡,繼續反撚]AC米蘭球迷討論區96

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Calabria and Musacchio do not suffer any problems. Çalhanoglu still got some pain in his right foot but he will try to be available for Sunday, Kessie is also at Gattuso’s disposal even though he is not at his best

梅沙無事
Calabria and Musacchio do not suffer any problems. Çalhanoglu still got some pain in his right foot but he will try to be available for Sunday, Kessie is also at Gattuso’s disposal even though he is not at his best

梅沙無事

琴日傷個班都唔太重
不過考慮到對蛆個場撚撚會照出
小弟表示十分擔心
有冇可能簽mata

梅沙無事

琴日傷個班都唔太重
小弟表示十分擔心

班友被無事咋

梅沙無事

咁都無事
梅沙無事

琴日傷個班都唔太重
小弟表示十分擔心

班友被無事咋

講緊入米蘭實驗室果時無事, 出就......
好心撚撚自己踢防中
就體恤下拉素啦
有冇可能簽mata

去蛆
有冇可能簽mata

去蛆

撚帥:有波叔, 不了
Milan players that are either injured, hurt or not 100%:

Higuain +1
Cutrone +1
Biglia +1
Bonaventura -1
Kessie +1
Calhanoglu +1
Musacchio +1
Conti +1
Calabria +1
Strinic 0
Caldara +1

咁計8個人有問題, 本身莫利拖拉大老馬唔預撚帥會用

我地隊波係去踢波定打將

我地啲人就係咁玻璃 由柏圖開始

米蘭實驗室
真係當做實驗咁 try and error
有冇可能簽mata

去蛆

撚帥:有波叔, 不了

你唔要人定人地唔要黎呀, MATA有話黎咩, 想得自己那麼高
好心撚撚自己踢防中
就體恤下拉素啦

撚撚淨係負責搶波 拉素又要組織又要反搶又要回防 戇鳩短龍門球柒完又要俾人屌
好心撚撚自己踢防中
就體恤下拉素啦

撚撚淨係負責搶波 拉素又要組織又要反搶又要回防 戇鳩短龍門球柒完又要俾人屌

成三十幾歲人睇見都覺辛苦

條女有新歡?

條女有新歡?

條女有新歡?

條女有新歡?

Musacchio out for 6-8 weeks due to knee ligament lesion
今次似訓練受傷
我自己估計起碼半季
中堅第一後備已經係史米
中堅第一後備已經係史米

之前買左人又唔用 而家傷鳩哂冇人用

條女有新歡?

中堅第一後備已經係史米

之前買左人又唔用 而家傷鳩哂冇人用

中堅第一後備應該係RR
唔好再打三後衛啦, 查漢已經差, 打三後衛嘅中場查漢仲差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞