占卦算命

295 回覆
412 Like 20 Dislike
皮已正
皮已正
唔該巴打
唔該哂
已pm 正評
男 會唔會搵到份好工
Thanks bro
巴打op
唔好意思呀樓主想問你少少野

1.點解無八字咩都無但可以算到咁多野?
唔講得的話都無問題

2. 想問下依d野係咪唔係一般人學得黎
定係人人比心機會學到?

3.都係唔知你講唔講得,
請問係邊到學的,真心想知希望可以解答我依條
唔好意思呀樓主想問你少少野

1.點解無八字咩都無但可以算到咁多野?
唔講得的話都無問題

奇門六壬占卜係唔使任何資料,只要問事人開口問就得。我有教人八字算命,八字反而講唔到咁多野。

2. 想問下依d野係咪唔係一般人學得黎
定係人人比心機會學到?

我有學生冇術數底。

3.都係唔知你講唔講得,
請問係邊到學的,真心想知希望可以解答我依條

我有開班教人,想學可以tg我。

敬請留意。

由於太多人問事,所以要截截龍先,2月4-5日兩日休息。

2月4-5日請唔好問事,2月4-5日問事嘅巴打絲打將收唔到回覆,因為要先解答積落嘅問題,請見諒。

現時回覆時間係二至三日。

人太多招呼唔夠周到或忙中有錯請多多包涵,多謝各位。

巴打
想問下奇門六王同用八字去比
奇門係準好多?
巴打
奇門係準好多?

奇門六壬占卦只能睇近期嘅事,針對所問嘅事可以睇得好仔細。

算命就可以睇原局係乜級數嘅命(貧富貴賤)、性格、健康、妻財子祿壽,幾時行運,流年會有乜事發生,可以睇一世。占卦頂盡睇一年半載,算太遠嘅事就會唔準。

兩者針對唔同情況互補,唔可以靠占卦睇到算命先有嘅野,占卦可以補充流年發生事嘅細節。
巴打
奇門係準好多?

算命就可以睇原局係乜級數嘅命(貧富貴賤)、性格、健康、妻財子祿壽,幾時行運,流年會有乜事發生,可以睇一世。占卦頂盡睇一年半載,算太遠嘅事就會唔準。

兩者針對唔同情況互補,唔可以靠占卦睇到算命先有嘅野,占卦可以補充流年發生事嘅細節。

巴打真係好堅
巴打
奇門係準好多?

巴打真係好堅

所謂不疑不卜,請巴打絲打冇事冇幹就唔好問占,因為咁係玩卦,會唔靈嘅。

畢竟我只係盡個人綿力,時間有限,請畀啲機會其他真係有需要有疑難要解決嘅人,咁就功德無量。

唔怪得 所以巴打係咪我地一問你就知件事大約點?

醫生診病一樣,有病嘅時候就有病徵出現,醫生就會運用專業知識診斷究竟係傷風、感冒、鼻敏感,定係更大劑嘅病。同樣係流鼻水,實際係乜病要仔判斷。

連病徵都冇只係貪免費順口問就一定唔靈,有時邪起上嚟,好嘅唔靈醜嘅靈,支卦凶象變為預示將來,變咗陸榮廷睇相,唔衰攞嚟衰。
唔怪得 所以巴打係咪我地一問你就知件事大約點?

醫生診病一樣,有病嘅時候就有病徵出現,醫生就會運用專業知識診斷究竟係傷風、感冒、鼻敏感,定係更大劑嘅病。同樣係流鼻水,實際係乜病要仔判斷。

連病徵都冇只係貪免費順口問就一定唔靈,有時邪起上嚟,好嘅唔靈醜嘅靈,支卦凶象變為預示將來,變咗陸榮廷睇相,唔衰攞嚟衰。

明白 貪得意果啲人係做乜其實
你話到時有消息話聲你知 係咪都暗示凶多吉少

無關,只係追蹤結果。
男 會唔會搵到份好工
Thanks bro

好驚巴打講野係真

雖然你好準
加油
無得問了
唔該哂你 巴打 有你先知佢3心2意 想2樣都要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞