占卦算命

295 回覆
412 Like 20 Dislike
Hi 樓主
唔知你仲記唔記得前排有人搵你占卜入唔入得番大學
你話我無學業運
大學就無份架喇 出黎做野啦
我記得你好似仲叫我俾錢你幫我搞d風水野

我想同你講呢
我已經收到大學offer 同埋已經meet到佢個condition 喇神棍
多謝你一番好意叫我課金俾你幫我搞風水野
亦都好多謝你燈鳩我
如果唔係你,我可能都無U讀

畀個記錄嚟睇下

我del左個conversation 喇
我都好想俾你同眾巴打睇番

講自己tg咪得 樓主有record

廢事啦 一間樓主cap我 pro pic上黎又話我係其他風水師打手就廢事

好地地就三口六面啦屌 咁撚多藉口點信你

依加咪三口六面屌囉on9
好地地我會黎嘈鳩佢咩 我廢撚事公開自己tg俾佢d打手騷擾我
三個月前嘅事 神棍你搵到就搵啦

巴打,我摷勻都冇你講嘅記錄喎,你點錯相嘞

畀個記錄嚟睇下

廢事啦 一間樓主cap我 pro pic上黎又話我係其他風水師打手就廢事

你話無咪無囉
對得住良心就可以

對得住呀

畀個記錄嚟睇下

你話無咪無囉
對得住良心就可以

對得住呀

請問閣下是不是明燈山人潘子傑師傅,謝謝
lm
淨係需要性別? 唔洗時辰八字?
係唔係咩方面嘅問題都得?
淨係需要性別? 唔洗時辰八字?
係唔係咩方面嘅問題都得?

占卦若涉及兩性問題先要性別,否則連性別都唔使。

占術最高境界係乜都可以占,不過當然就要睇番占卜師嘅功力。

有時候巴打絲打無睇清楚,若然我冇問番轉頭搞返清楚件事同留番個記錄,咁就會死得不明不白,del埋更加只能含冤受屈
其實占完知道咗啲嘢,應該要點做?
假設占姻緣,結果係唔會一齊到,唔好表白
咁唔表白嘅話 -> 唔會一齊-> 符合占卜結果

所以係唔可能扭轉命運?
其實占完知道咗啲嘢,應該要點做?
假設占姻緣,結果係唔會一齊到,唔好表白
咁唔表白嘅話 -> 唔會一齊-> 符合占卜結果

所以係唔可能扭轉命運?

首先占卦好似驗身報告,驗出嚟嘅結果如果係絕症,有人會選擇放棄作解脫,有人就趁餘下日子去再搵醫生。後者亦有人成功生存落嚟,但係極少數。唔成功就嘥埋剩下嘅日子去繼續受苦。視乎每個人嘅取捨,冇話啱定錯。

睇係占乜事,投資幾千萬,占出嚟成敗,唔信邪可以試,但失敗就輸曬。問感情,表白冇成本,面子受損或傷心都好,仍可一試,本來都唔得,nothing to lose 。當然受唔住大有可能畀人拒絕嘅打擊就自己會縮沙。

若然一開始相信努力就事成,何必問占。問得占就係相信占卜,自己無法決定才會去問。
大師你會唔會揀黎覆🙇小弟想你指點下迷津
大師你會唔會揀黎覆🙇小弟想你指點下迷津

冇喎。但人太多要等一兩日都未定。漏咗都會發生架,但好少。
男 工作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞