講下你見過/ 聽過最快上位既人

71 回覆
0 Like 0 Dislike
Backup佬
社福界 有同事4年升左2次
同佢傾過下計 佢份人好圓滑 做到野又勤力 抵佢升既
我個friend , 89年
拔尖,讀完直入PhD, PhD完無post doc直入assistant Prof,而家做左兩年了

如果佢仲要係高大靚仔就成個世界佢玩鳩哂

佢好似係gay
pt degree阿sir
grad e升到associate director,五年定六年

Paul pan?
我個friend , 89年
拔尖,讀完直入PhD, PhD完無post doc直入assistant Prof,而家做左兩年了

如果佢仲要係高大靚仔就成個世界佢玩鳩哂

佢好似係gay

可否介紹
陳茂波
不解釋
仆街Backup佬
白宮發言人

佢有咩古惑呢?

可能人地係MT呢

X2

X3 點都要扮下野由底做好當熟下啲運作。如果一個普通中五畢業都咁平步青雲,淨係香港呢區啲manager 暴動都似

佢有咩古惑呢?

可能人地係MT呢

X2

X3 點都要扮下野由底做好當熟下啲運作。如果一個普通中五畢業都咁平步青雲,淨係香港呢區啲manager 暴動都似

你以為人地中5執貨仔, 其實拎住double degree/master同你一齊執貨

X2

你以為人地中5執貨仔, 其實拎住double degree/master同你一齊執貨

笑左 原來佢自己先係真執貨仔
29歲 global marketing director
係我阿head 女仔 好醒目 真abc 係外國branch做左top sales幾年就升左了

X2

男仔升咁快一定唔知含咗幾多條撚同屌咗幾多個50路中女啦
好撚嘔心
我 三個月內由時薪$40加到$45

男仔升咁快一定唔知含咗幾多條撚同屌咗幾多個50路中女啦
好撚嘔心

佢最初In個陣真係In Sa, 但佢本身澳洲U畢業,Kong 讀緊博士,佢話貪自己編更可以抽時間去讀書,同埋識d pt囡囡,我個陣都係讀緊U做pt 之後grad左無做 見到佢升左上神枱
聽過有條友97前後考督察, 撈左10年八年左右就揾夠退休, 而家生活富貴 .算唔算?

Icac
男仔做萬寧Shop assistant (汁貨),大概4年,依加做港澳區域總理,睇住佢一步步升上去

留名睇分享
畢業無幾耐,本來一條濕鳩,有一日突然同我講考到港龍機師
做Waiter
一年一級
Waiter Captain Supervisor Assistant Manager Restaurant Manager 到第5年 專登開個位俾佢叫Restaurant Director 無先例 佢係第一個
唔升佢做F&B Director係因為佢無學位

咩學歷

間公司似幾好,冇學位都升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞