你地班屌backup佬既人唔好再虛偽d?

37 回覆
14 Like 22 Dislike
老實講,係咪算偷片真係睇版權持有人取向。達哥本身無制止人backup佢d片,加上本身又係免費睇,backup 再上傳無賺錢,純分享係無問題,正如立法會/新聞片一樣有人錄低上傳放上YouTube,達哥集中屌條友都係針對佢收錢姐,好心你就咪撚扮睇通世事屌港豬啦
唔收錢backup再播叫義工

有利益backup叫營運一盤生意

Backup本身係中性既
攞黎做義工 同做生意係兩件事

你可以話無錢收搵鬼得閒backup
咁無錢收咪唔好backup lor 邊有人做義工要收錢 同時都無人逼你做義工

同意
其實件事只係證明,把口大個個贏
達哥一個留言就轉晒風向

唔係話幫邊個

達哥處理今次件事其實都好有問題,backup佬一直圖利你又知既,講真,你又想backup佬停backup ,又想件事唔出公海,懶係隱晦咁,其實根本冇可能,一停一定會有人嘈

想backup停,又唔公開講,唔想自己做醜人玩暗示,人地收倒訊息話停喇,自己又唔出黎打圓場,想息事寧人,估唔到fb班弱智仔失控竟然扯旗撐個backup既,自己又覺得無辜,又公開聲明自己係受害者,根本達哥自己都有責任搞大件事,講到用你片侵權搵錢幾唔岩,

講到最尾都係錢作怪,停backup一定有人嘈呢樣個樣,不過今次達哥為保形象,送左個罪人出黎受啫
達哥一個留言就轉晒風向

唔係話幫邊個

達哥處理今次件事其實都好有問題,backup佬一直圖利你又知既,講真,你又想backup佬停backup ,又想件事唔出公海,懶係隱晦咁,其實根本冇可能,一停一定會有人嘈

想backup停,又唔公開講,唔想自己做醜人玩暗示,人地收倒訊息話停喇,自己又唔出黎打圓場,想息事寧人,估唔到fb班弱智仔失控竟然扯旗撐個backup既,自己又覺得無辜,又公開聲明自己係受害者,根本達哥自己都有責任搞大件事,講到用你片侵權搵錢幾唔岩,自己咪又係用老翻windows搵錢,有光環就道一個歉冇問題

講到最尾都係錢作怪,停backup一定有人嘈呢樣個樣,不過今次達哥為保形象,送左個罪人出黎受啫
同你講都晒氣 又以為自己睇透世事
好威威喔 滿唔滿意呀
關你撚事咩
樓主講得岩
不過條友真係自己攞黎
無啦啦出post搞大件事重扮到受害者咁
發覺部分小學雞放錯重點
達哥一個留言就轉晒風向

唔係話幫邊個

想backup停,又唔公開講,唔想自己做醜人玩暗示,人地收倒訊息話停喇,自己又唔出黎打圓場,想息事寧人,估唔到fb班弱智仔失控竟然扯旗撐個backup既,自己又覺得無辜,又公開聲明自己係受害者,根本達哥自己都有責任搞大件事,講到用你片侵權搵錢幾唔岩,

我覺得唔係口大一定win
而係口臭既一定輸

原本backup佬話被逼完成歷史任務
即刻成班人屌expedia忘恩負義
之後expedia澄清左當佢知道backup佬有錢收叫佢停之後打算低調完事 點知俾backup佬放大件事先出聲

換句話講 backup佬唔係講到好似俾人打完jai唔要和尚咁又唔會引起呢次風波 所以唔關口唔口大事 係口唔口臭事
又係啲懶係持平客觀撚
又有反調撚
比人屌到反艇潛晒水,笑撚死人咩樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞