你地班屌backup佬既人唔好再虛偽d?

37 回覆
14 Like 22 Dislike
達哥做既野絕對冇問題,而backup佬偷片當然都都要屌,但你地班屌backup佬既人真係屌佢偷片?屌佢既人個個剩係針住佢收左幾多錢,你地班仆街心入面覺得佢backup比我睇根本冇問題,但收錢就正仆街。

睇到d留言 「你backup唔係問題,但你到底有冇收錢」「backup佬公開你收入啦」

屌你老母,唔通唔收錢backup唔係偷片?唔收錢backup就冇問題?點解個個剩係問收左幾多錢?

你地班有份睇開backup既仆街,剩係覺得每日有人做野,放便到自己就冇問題,一知道人地有收錢就覺得做咁撚簡單既野都有錢收,不如比我做比我收錢啦。

唔通backup佬唔收錢backup就冇問題?backup佬backup到自己channel訂閱仲多過達哥channel訂閱,偷片偷到咁唔通屌?而剩係屌佢收錢?你地冇撚野啊?

我敢肯定如果backup佬冇收錢,一定好多人覺得可以放過backup佬,比佢一條生路。甚至一定有人覺得backup佬冇問題,達哥唔應該趕盡殺絕。

但一定知佢有錢收就即刻起撚晒鋼,你地可唔可以唔好咁撚虛偽?
有咩問題
達哥一開始都冇野架,直至知道佢賺咁多先自己做翻,廢事比人利用咗嚟賺錢
Backup冇問題架wor 你拎左授權咪得,達仔俾你收錢,收錢都冇問題,重點係有冇授權呀柒頭

而家d人係屌佢唔授權咩?個個剩係屌佢收錢。
如果backup佬冇授權但唔收錢backup,你估d人仲會屌到咁金?
樓主冇錯
Backup冇問題架wor 你拎左授權咪得,達仔俾你收錢,收錢都冇問題,重點係有冇授權呀柒頭

如果backup佬冇授權但唔收錢backup,你估d人仲會屌到咁金?

原來屌人拎人地d野黎搵錢叫虛偽,受教
Backup 佬冇收錢
達仔都唔會嘈啦 同埋個版權問題
因為backup 佬拎達仔黎搵錢
呢個先係問題
盜取版權獲利可以係罪行黎
點樣虛偽法?

唔會呀,但條柒頭衝出黎柒咋嘛,佢出少句聲根本冇人屌佢

但冇論佢係唔係衝出黎柒,佢偷片就應該屌啦,你地班人就將個重點放晒去錢到。
達哥一爆佢有收錢,d人針住呢個位屌佢。
根本就係d人條氣唔順,做咁backup就有錢收,所以先屌佢,而唔係佢偷片呢個最根本既舉動
而唔係佢偷片呢個最根本既舉動

呢樣野己經冇屌既需要,冚世界都知佢唔岩既根本事實,屌黎做乜?
同你講都晒氣 又以為自己睇透世事
好威威喔 滿唔滿意呀
關你撚事咩
確實係收錢就正仆街
盜取版權獲利可以係罪行黎
點樣虛偽法?

屌,以前捉賣老翻碟嘅海關真係好虛偽
屌,任達華賣廣告叫人唔好偷拍真係好虛偽
backup佬同偷拍有咩分別?

偷拍佬:無我偷拍你套戲放上網邊有人睇你套爛片?

backup佬:無我backup d片邊有人睇達哥d片?

仲偷拍?成個直播業比你搞彎曬!
又以為自己睇透世事

中晒

開頭話冇營收,而家話36萬,呢個point夠屌十世,樓主唔提下?
... 發神經
你出呢d post
不如逐個屌backup既post 入去屌柒人 睇下點
其實唔睇佢channel 佢咪冇錢賺 不過唔知有幾多屌緊佢都有睇佢姐
達哥本身d片都係免費睇,而佢都無阻止譴責,甚至唔介意人backup佢d片,有個仲講感謝添,咁既然版權持有人唔介意d片流傳,無人屌係正常,問題係依家穿晒條撚屌拎人片黎搵錢,已經唔係純分享,咁成件事核心就緊係錢啦。
每日錄幾個鐘片仲多過d港豬返成日工
班港豬梗係屌到佢仆街啦
係啊係屌佢收錢又如何?
點解唔屌得backup佬收錢?
既然佢搵得呢啲錢就預咗比人屌
唔收錢backup再播叫義工

有利益backup叫營運一盤生意

Backup本身係中性既
攞黎做義工 同做生意係兩件事

你可以話無錢收搵鬼得閒backup
咁無錢收咪唔好backup lor 邊有人做義工要收錢 同時都無人逼你做義工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞