[iOS/AN] 神魔之塔(37) 儲石過聖誕之Terry你訓撚醒未

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
做會計頭半年已經麻目啦
12點算早,成個禮拜1,2 點先走都會
以前聽fd講,有時要係公司訓,因為太遲收工,第二日又要返早,索性唔返屋企
正路聖誕有活動
有掛
唔係唔呃錢呀
如果聖誕老人解放嘅話就正啦
解史古基多人用啲
刷完條龍又冇野搞
雙週,打新故事副本
老手係咁
新手先會打極都仲有嘢打
其實十封未打
新故事未打
我都未
老手一更新就即日打曬啦
利申:新手
手殘有難度既關 又唔知點打
未打又話無野打
老手打機唔洗你教
召喚師大家好:

我們發現有召喚師對「領風典範 ‧ 蜜兒」的主動技中「潛行」效果的失效條件存有疑問,我們的回覆如下:

1.「消耗敵人生命力」類型的技能可無視防禦力、屬性及敵方技能而令敵人受到傷害,故同樣會令「潛行」效果消失。此為正確設定。

2.我們將會優化「蜜兒」的主動技能描述:將「效果持續至對敵人造成傷害」的描述變為「效果持續至敵人受到傷害」,敵人對敵人自身所造成的傷害也會令「潛行」效果消失。

例:「蜜兒」的主動技能在遇上「自戕**」敵人時,敵人「自戕」時會令「潛行」效果會消失

以上為技能描述上的調整,技能實際效果沒有變更。「蜜兒」的主動技能描述將於今天下午時間調整,敬請留意,謝謝!

** 自戕 = 敵人每回合會扣除自身生命力,持續至死亡,期間不受任何攻擊傷害及無視所有控制技能

另外,累計簽到會於明天 11/16 才重置,並更新獎賞。
所以不能再簽到的召喚師只屬到達 42 日簽到上限,而非系統無法簽到。

謝謝關注。

算唔算nurf左?
柒左就話係有問題/bug無邊次唔係💁
有冇台仔幫手屌鳩佢呢
送返兩粒咪無人屌
召喚師大家好:

我們發現有召喚師對「領風典範 ‧ 蜜兒」的主動技中「潛行」效果的失效條件存有疑問,我們的回覆如下:

1.「消耗敵人生命力」類型的技能可無視防禦力、屬性及敵方技能而令敵人受到傷害,故同樣會令「潛行」效果消失。此為正確設定。

2.我們將會優化「蜜兒」的主動技能描述:將「效果持續至對敵人造成傷害」的描述變為「效果持續至敵人受到傷害」,敵人對敵人自身所造成的傷害也會令「潛行」效果消失。

例:「蜜兒」的主動技能在遇上「自戕**」敵人時,敵人「自戕」時會令「潛行」效果會消失

以上為技能描述上的調整,技能實際效果沒有變更。「蜜兒」的主動技能描述將於今天下午時間調整,敬請留意,謝謝!

** 自戕 = 敵人每回合會扣除自身生命力,持續至死亡,期間不受任何攻擊傷害及無視所有控制技能

另外,累計簽到會於明天 11/16 才重置,並更新獎賞。
所以不能再簽到的召喚師只屬到達 42 日簽到上限,而非系統無法簽到。

謝謝關注。

算唔算nurf左?
柒左就話係有問題/bug無邊次唔係💁
有冇台仔幫手屌鳩佢呢
送返兩粒石咪無人屌
兩粒?魔法石?當我乞兒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞