[iOS/AN] 神魔之塔(37) 儲石過聖誕之Terry你訓撚醒未

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
咁獸隊都曾經有過黑狗, 哈沙, 同水光德三個一線時代既
好過妖精, 第一代妖精隊數到樹王, 彈路, 下一隻已經要去到薔薇
龍隊雖然得異界龍, 銅丸, 同巴龍時期, 但每隻都夠頂成年幾兩年, 血厚就是王道
魔族一隻都冇呀 仲要逼人練

利申:嬲
渣架我都差d抽唔倒飛影
屌5年先得一隻飛影叫做見得人 又唔見boost下前面啲廢柴?
啱聽,就算狂魔啱啱出嗰陣都唔算特別勁,起碼我未必會雙狂魔咁用,例如水火木狂我會單狂配強權,八封王隊又係好快收皮,根本一直以黎魔族都係隊員命,係得飛影隊算係有d進步
btw羅伯特buff狂魔?唔覺囉

冇飛影 終於過到第五次
仲有冇公會收人
之前個公會得返幾個人玩 然後退咗
見到魔族關根本打都唔撚想打
其實係佢d關卡出得太冇誠意,又唔難打又出得少關,一個關卡加厚d血比人打5次就完,同宇宙嗰陣32層差得遠啦
雙狂魔係得接受到既, 但就係純色隊而唔係種族隊
以前黎講其實神同魔都比較難砌一隊純種族
神就同通常係玩純色, 冇乜係神既倍攻而又上到枱, 第一隊出現既應該係路西制服隊, 之後就去到北歐綁雙奧酒女, 再之後就暗神, 天照就拉車邊算係神族隊長, 嚴格上就呂洞梵天先稱得上全神隊長
魔族就事實擺眼前, 全魔隊長第一隻八封, 但畀2秒轉珠同無視減傷玩到收皮
暗狂全盛期都只係二線, 魔源都係玩純色, 唯一木魔源組到一隊全魔, 但都係一隊廢物, 飛影出現之前真係冇玩得既全魔存在
唯一例外係六眼球娛樂得黎又實用
魔族隊長冇神人族隊員根本垃圾
多謝馬會 買左禮包先
申請咗啦巴打
出咗啦咩?

呢個星期都係3100以上 頭先做野冇睇 有一次得1900 有冇機會傳奇到?
可唔可以唔好再搵照夜白畫石抽卡
光木暗邊隻1%
木啦好嗎? 最好可以放入哈沙入面玩
一消係咩事
首消30C 盾是時候出現了
暗貓CLS ?
所有成員進入潛行模式及提升 3 倍攻擊力,效果持續至對敵人造成傷害 (效果持續期間技能不會冷卻)。潛行絕技更可有效應對一擊必殺、攻前盾及隱身等敵技。
即係全100% miss 直到打人為止?
可以無限空轉整地
二段變身都玩埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞