賭波賺下零用錢

1001 回覆
214 Like 7 Dislike
仲有時係 有d波 盤路贏左七八成就會輸下盤 冇乜理由keep到長贏盤路球隊
領隊會深明呢個道理 聯賽唔係淘汰賽 有輸既空間

可唔可以教下d睇盤
Btw開始動搖下體會 基沙文應該唔出 分分鐘呢場輸一球 都係skip好

冇 我唔係巴打果隻咁準 只係排除法 近期表現加盤路走勢
下體走樣
開AC跟 但白紙一張,術語都唔識睇,邊度可以學下先?
下體會客x祖記上盤x列斯聯上盤點睇

第二場唔抵玩喎巴打 多數走盤或者豬埋

點解 反而我想將第3場轉做摩洛哥上盤

巴打我睇往績炸 祖雲超級盃都和 上年兩場對就一豬一贏 球差都係一 我係你我避呢場 就算買都係單場
杯賽老實講少賭為妙 留力聯賽
仲有時係 有d波 盤路贏左七八成就會輸下盤 冇乜理由keep到長贏盤路球隊
領隊會深明呢個道理 聯賽唔係淘汰賽 有輸既空間

可唔可以教下d睇盤
Btw開始動搖下體會 基沙文應該唔出 分分鐘呢場輸一球 都係skip好

冇 我唔係巴打果隻咁準 只係排除法 近期表現加盤路走勢

利記個場點睇

玩即場 上次睇住冇買 清雞贏得靚 清雞可追 佢個前鋒好野黎 體能跟到護級唔係問題
杯賽老實講少賭為妙 留力聯賽

係 淘汰賽 唔知領隊要唔要杯仔 聯賽杯仔問題冇歐洲賽位 fa cup先有呢隻盃叫做過下癮

一路睇一路學但不宜大賭
下體會客x祖記上盤x列斯聯上盤點睇

第二場唔抵玩喎巴打 多數走盤或者豬埋

巴打我睇往績炸 祖雲超級盃都和 上年兩場對就一豬一贏 球差都係一 我係你我避呢場 就算買都係單場

決賽一場去到盡 贏個彩都好

決賽一場去到盡 贏個彩都好

讓和有計

想有錢過新年

一路睇一路學但不宜大賭

一定唔會大賭
新手留名 寫易明啲等我呢啲新手可以跟住買
跟咗黑睪巴玩兩場, 都玩起咗啲運, 有啲我自己買, 暫時2日由200上700
新手留名 寫易明啲等我呢啲新手可以跟住買

其實好易明...同埋馬會都寫清楚邊樣打邊樣
Why not learn first

想有錢過新年

有冇人解釋下?
利申:白紙

想有錢過新年

有冇人解釋下?
利申:白紙

你想解釋啲乜
第九場大波跌左水
Lm
樓主咩聯賽精d
Lm
留名
樓主好勁
本身好耐無賭都特登入100$ gun
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞