賭波賺下零用錢

1001 回覆
214 Like 7 Dislike
買單頭定過關好

我如果有幾場既話就單頭用黎保過關既本 單頭大注d 過關用黎博大d
請教下巴打點樣分注碼?
平注定係大注重心?
今晚會有過關飛貼?
下體會客x祖記上盤x列斯聯上盤點睇

第二場唔抵玩喎巴打 多數走盤或者豬埋

點解 反而我想將第3場轉做摩洛哥上盤

摩納哥黎喎巴打

第三場我下盤 原因 初盤唔似 太過淺 應最小讓1球 列斯聯火力夠 讓半一畀你食半格咁爽皮 客隊唔多似識入波 我係莊都開一球球半啦最小 引人買客 起碼夠深 寫明主隊有本事贏撚硬 賭仔會搏客隊輸一粒
摩洛哥 細波波 兩隊唔似想要個盃 雖然打到呢度 主第一 要擺脫第三打歐洲賽事 客要脫離降班 兩隊贏都唔太出主力 入球未必有保證
下體唔買 前面有祝巴打好運 原因 初盤過淺
老婦人唔買 因為對意甲假波有d怕

我個人睇法

摩納哥黎喎巴打

我都跟左佢打
馬會開網上AC難唔難?
馬會開網上AC難唔難?

唔難

啱啱先去咗馬會搞 四個字搞掂曬

第三場我下盤 原因 初盤唔似 太過淺 應最小讓1球 列斯聯火力夠 讓半一畀你食半格咁爽皮 客隊唔多似識入波 我係莊都開一球球半啦最小 引人買客 起碼夠深 寫明主隊有本事贏撚硬 賭仔會搏客隊輸一粒
摩洛哥 細波波 兩隊唔似想要個盃 雖然打到呢度 主第一 要擺脫第三打歐洲賽事 客要脫離降班 兩隊贏都唔太出主力 入球未必有保證
下體唔買 前面有祝巴打好運 原因 初盤過淺
老婦人唔買 因為對意甲假波有d怕

我個人睇法

下體會博佢入一球 祖記我都諗緊 因為之前賭意甲 澳職輸好多 一係下體會客勝串列斯上盤?

下體我唔掂 下體今年有d走樣 本身下體d波難捉 上年豬佢唔小
同你分析呢場
列斯排第五 佢要直升有難度 打比郡差佢五分佢有和輸空間 讓半一 有d淺 賽事仲有十九場波 而家要拎d分 唔應該讓半一咁小 換轉你係莊 畀半一我輸錢畀你 有冇咁爽 幾低水都唔會 要爭直升有十分差 仲要對手係班撚樣找卡數 有咁易過咩 成班波 英超班底 講返隊波 前幾輪包尾讓一 最後冇轉盤 中高水引人買客 最後3:0 問題係 大細波 有兩球半三球 開大 客隊近期作客 畀人食硬兩球 但又有入波能力 但兩球半大細 大唔點郁 有可能中高水大又畀你食硬? 再加上 兩隊同主客對碰今次最深 可以話畀上盤拎小小分數 不過 主隊12年開始兩隊碰 只贏過一次盤路 係大細唔郁 主客火力都有既情況下 呢個盤有d怪

個人分析
加多句 入黎跟巴打學野
睇埋尾盤 唔好咁心急
加多句 入黎跟巴打學野
睇埋尾盤 唔好咁心急

唔好咁講 睇盤既野各有千秋架姐 交流下 唔係學野
加多句 入黎跟巴打學野
睇埋尾盤 唔好咁心急

唔好咁講 睇盤既野各有千秋架姐 交流下 唔係學野

冇啦 入黎學野
下體會我照去 列斯聯個場就睇下盤點郁 依定上盤落左少少飛 臨開波前再諗 thx巴打好有心

祝你中
下體會我照去 列斯聯個場就睇下盤點郁 依定上盤落左少少飛 臨開波前再諗 thx巴打好有心

祝你中

睇番列斯聯舊年強勢個陣都輸比森林3:1 上場又輸3:2 唔通真係有鬼?

把握唔大唔好買 話晒自己錢 有時波格食格
仲有時係 有d波 盤路贏左七八成就會輸下盤 冇乜理由keep到長贏盤路球隊
領隊會深明呢個道理 聯賽唔係淘汰賽 有輸既空間
留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞