【日本Falcom】綜合討論區Vol.28【-閃3中文發售-】

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
好彩日PSN都用到中文版DLC同主題

點解會用到
識得約書亞果個面上有疤紅髮大劍遊擊士係邊一集既老屎忽定主角?

空軌......

點解會用到

用港psn入完code再轉返日psn就得

點解會用到

用港psn入完code再轉返日psn就得

ac先岩
evolution二手日版

好景應該有2手中文
3rd就未見過
都唔知香港有無人買

我空1-3 玩破解,跟住零碧先開始買老正

evolution 有語音好正
好景應該有2手中文
3rd就未見過
都唔知香港有無人買

我空1-3 玩破解,跟住零碧先開始買老正

evolution 有語音好正

以前啲Q版風其實都好討好
仲未見到亞莉莎
識得約書亞果個面上有疤紅髮大劍遊擊士係邊一集既老屎忽定主角?

第一代出場遊擊士,有空軌1-3 代主角群內最高STR, 你當佢蘿拉咁用就得啦
閃4係咪都係黎恩做第一身視角講故事?定轉左約書亞打黎恩?

黎大俠主角
約書亞未夠班同黎大俠打
蘭迪去做教官用返本名蘭道夫???

黎大俠主角
約書亞未夠班同黎大俠打

爆聖痕得得唔得?

黎大俠主角
約書亞未夠班同黎大俠打

爆聖痕得得唔得?

約書亞個假聖痕冇左啦
黎大俠主角
約書亞未夠班同黎大俠打

爆聖痕得得唔得?

約書亞個假聖痕冇左啦

咁要搵凱文

有講蘭迪係frd先叫

有講蘭迪係frd先叫

未玩到

爆咗1玩緊2
出轉黃金又跌錢
一次過買Fc Sc 閃3, 搵唔到vita 3rd 零, 有無巴知邊度有

taobao 有

有講蘭迪係frd先叫

未玩到

一章係canteen蘭迪同東山吹水個陣講
有講蘭迪係frd先叫

未玩到

啱啱玩到呢,唔知係咪翻譯問題,冇題過
屌,澡堂好撚gay
間黃金黑店剛剛放上Carousell 賣
$1580
未玩到

啱啱玩到呢,唔知係咪翻譯問題,冇題過

可能我記錯
不過係有題過
間黃金黑店剛剛放上Carousell 賣
$1580

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞