咭繼續等- 屌你肯出貨未?RTX 2070/80/80Ti 叫春咀咒區(12)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
cancel佢放返張卡出嚟先,唔係訓醒ship左就仆得街
唔想要?
你係度放你驚無人要咩
爽左一晚
聽日改埋scale, 可訂箱
雙11訂水冷
12月完工

https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=14&tid=2468994&extra=page%3D2

[Item 1a] Intel i9 9900K CPU 盒裝(不含膠盒)
數量 --- 1
即食價 --- 4699
保養期 --- 盒裝 Intel 全球 RMA 3年
貨品的工作性能 --- 正都貨

[Item 1b] Intel i9 9900K CPU 膠盒(不含CPU)
數量 --- 1
即食價 --- 300
保養期 --- 盒裝 Intel 全球 RMA 3年
貨品的工作性能 --- 正都貨

條件1: 如果 Item1a 1b 分別兩個人 Eat 後, 12小時內可以 All Eat 並優先
條件2: 如果 1a 賣唔出, 1b 不會出售

以我所知 Intel RMA 有 CPU 就可以, 如果擔心就 ALL Eat

https://www.hkepc.com/forum/view ... p;extra=&page=1

交收方式/地點 /期限
藍田鐵路站, 下午7時(平日), 六日另約
上水火車站 下午6時(平日)
藍田->上水 MTR 沿線(中途站) 下午6時 至 下午7時
AShop
https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=14&tid=2469052&extra=page%3D2

[中央處理器] I9-9900K Tray pack 6/11

start: $4300
bid: $100
排住先
你部gs65平時散熱點搞?
冇啦.又俾人bam左
sosad bro
真係唔知newegg us係咩玩法,上次買xc又過到
無特別搞
等佢出1809就會好好多
之前有4日1809
由90度跌到50度
1809真係咁好?
隨機抽查
係,上次打pubg, 可以得70度
但唔知點解過多幾日,轉番1803
1809去左邊
唔知。。。。
1089果陣打機
平均多10% fps
cpu 4-4.1 Ghz 長hold
一係你del左個dragon center
個龍中心無用?
成日撞syatem
又要叫春
天氣轉涼了
我打打下aco佢會彈驚
想問140mm扇打冷排係咪最強係 noutua NF-A14 IPPC 3000RPM
睇數值好似搵唔到有140扇勁過佢
星期一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞