iPhone Xs esim 測試 Qr Code

410 回覆
10 Like 28 Dislike
究竟XR 同XS MAX用唔用到esim?
100% 唔得.
得,全世界版本都得(除左支那版,同港版)
咁佢地自己揀咗啦...
好多人要max就係為咗張實體sim...

但佢地唔知esim可以係咁加落去姐
其實係賭apple推唔推到電訊商肯唔肯玩esim

成日澳門,大陸走來走去,去旅行又有其他漫遊sim係雙卡槽都換到煩
全世界都肯定推到
連印度佬都有support
係差在中國
買個陣真係唔知max 原來無esim 只係想用大機
點會唔知嫁....

apple講到明wor
要強推的話下代直接取消sim slot,電訊商邊有得唔玩
琴日去左 1010 換左 esim
計埋兩張clubsim 有三張esim 係機入面
方便到爆咋, 出國click 一 click 就轉 sim
試下remove做1010佢
開頭睇以為淨係中國無esim 唔知原來香港都無
有張卡有 QR code 隨時 add 得返
唔work ga wor....
加唔到落去
全 esim 有佢方便地方,可惜唔可以同時雙esim雙待
有8張esim都好ga la...不過用唔著
試下
果陣果果走去問MAX同XR係唔係跟支那實體雙卡槽喎
無睇到呀 不過算啦 唔買都買左
有咩用的?
飛線
唔驚有干擾?我反而想聽下港鐵理由先
未安全理由同拖字訣
之前聽過地鐵一日只係比兩,三小時D電信公司搞野
裝新設備就仲煩

我公司本身係地鐵站有間鋪一要拉光纖足足搞左一年
個站本身有光纖但因為要係閘入面果到拉出來閘出面鋪頭到
佢地做左十幾次survey,仲有頭三個我地SEND極EMAIL打極電話都唔覆唔理.
跟住續約時嘈佢先至成個申請指引丟過來...
跟本就有程序去做都唔Q做...

唔緊要我條光纖工程費ISP出,出完後條光纖用幾多速度又關佢事,佢地要收月費..唔係ISP收係地鐵公司收,仲要100M以下同100M以上係唔同價..100M以上好似係要比300幾佢...

我咁少事都可以咁,你諗下電話公要係佢地到拉線會幾咁大件事...
成日話安全問題,入來間鋪到影相,仲每一間電器插都要驗明係安全,仲試過叫我地比個樂聲牌熱水煲安全證明電比佢地

成間公司官僚到仆街...

成日就話安全理由...問心你地地鐵未成日壞車,個竝漏水停電..我都唔知有咩安全....成日閘人就最叻,閘左就唔駛做

總知租地鐵管理的場真係慘過食屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞