OLD SCHOOL RUNESCAPE MOBILE 討論區 (1)

152 回覆
5 Like 1 Dislike
好似冇 根本上都係自己玩
點解,點解我咩都冇

f2p主要都係升下lv,,做下任,個game好開放,做你想做嘅就得
冇 clan chat?
樓上有人開咗
超幸運
岩岩係ge買魚準備打怪升lvl
跟住有人話”trade for bond and more”
我咁岩係隔離, 即刻trade佢

6 M呀!!!!!

(啲member真係好有錢)
你就好 分啲比我
好似開始升咩都開始吃力諗緊join唔join member好,如果買bond玩14日應該點玩,哩個level可唔可以14日內搵到3m永續Membership

利申: 2007年開始玩,斷斷續續玩到2010倒停,到2011年比人爆埋ac無耐就比jagex ban埋
求partner幫拖做shield of arrav
我都差依個
有free trial可以試玩
但果個free trial唔係比錢join memeber先送㗎咩
長期係world 425 永遠f2p
早幾個鐘前有150k + 玩家在線
打hydra boss幾好玩
仲有無巴打玩緊
clan chat: Runehk forum招人, 十幾二十人在線 入黎一齊玩啦
想問之前d record 係咪冇哂?我login 返之前個ac落mobile old school runescape,點解都係新手村開始?
你之前acc去左Runescape3, Old school runescape 2013開server
有無人放錢,缺錢
10年前老手想重玩,依家40lv combat,諗著練到99lv str 拎skill cape,依家係barbarian village 底下個洞練緊combat,想問巴打們建議幾lv 開始轉做member? 暫時除左combat skills 其他全部1lv,暫時唔諗著升f2p 要升99lv str 係咪好難?
1, 直接member起手 解幾個quest已經等於你打足幾日
2. 係 慢好多
做member有心升一個月升到99 str唔係夢啦, 70 str前打sand crab, 70 str打後Nightmare Zone, 70k exp/hr左右, 一日掛 14個鐘機都1m exp/day, 20分鐘禁一次combat pots/absorption又可以繼續掛多20分鐘, 只係套裝唔平, nightmare zone normal一場都要22k gp, 你預10m gp左右就可以快升到99 str
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞