OLD SCHOOL RUNESCAPE MOBILE 討論區 (1)

152 回覆
5 Like 1 Dislike
31開始玩 53lv now
10月31號
你地有冇discord tg gp之類,定單純係用cc 吹水

自己斷斷續續玩左2年osrs, 但一直都係單機玩無朋友

想揾多d同好一齊討論,什至係一齊去pk或者打raid

為左插爆佢屎眼 由41 strength 上左去51strength
報仇成功
Classic 先係回憶
我都唔知有冇
不過cc入面係有人會打raid
https://discord.gg/Wn3sU4V
DISCORD LINK 方便玩果時交流 / 唔識用英文GA 人
岩岩見Post 即Dl 黎玩
加入討論
開始左玩左兩個星期
幾日前開始玩返 要由lvl3開始
有冇人試過ftp肝上ptp?
想試下 不過唔太識賺錢 就快有1m
但一個membership bond 都3.3 m
師兄用咩賺錢法
都不外乎 Store 買 ge賣
Grinding
同 flipping
差在係咩物品
但始終都係玩左唔係好耐 未知咩野有大水位
flipping 有1m已經有好多選擇啦,低價裝,rune石,水位細都好賺
到底老手多定重練新手多?

老手
再練/新手
我嘗試買賣feather賺錢 用300k 花大概半個鐘 買左133k羽毛 放上ge賣 等一晚就賺到差唔多100k
雖然無得賺xp 但依個方法好afk
錢唔多 呢個方法係幾好
但如果你有1m 買貨都要買個半鐘
咁就真係無左個打機嘅意義

不過起步唔錯
Rune shop 買 fire/mind / death rune 都可以
我成500日冇on過
啱啱down番個手機版login
巴打咁撚高lv
如果唔afk去偷wine of Zamorak 好好賺
今日係ge無lala有人trade左1M俾我
依個game啲前輩超有愛 不過真係你好彩
各位巴打好!
其實有冇active嘅HK clan?
上個禮拜有晚去左party room等運到, 結果有驚喜

琴晚再去, 仲爽 (有啲係ge嘅drop party拎到)

一個禮拜直達5M ~~ 唔知買bond之前仲有咩要係f2p做左先呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞