NBA 2018-19賽季討論區 (13)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
生化人斷到嘅
太陽都變西岸第一
下年騎士PICK佢 下一個天之驕子

https://www.youtube.com/watch?v=yGdg2TtzM8s
佢姦左杜老母
Duke,真係好難講…
埃豬 埃榮
大腸想點trade
差個正選pg
Ariza<=>knight
TOP 5有3個係DUKE, 你咪唔好揀
以前覺得Erik Spoelstra 無嘜料
但自從James 走左後愈黎愈鍾意佢

諗返同James 合作過的教練下場印象多數走的走,抄的抄
只有Spoelstra 仲留低
紅碟無咗聲氣咁
賓仔跟咗萊利好多年,梗係有d 料啦!當年靠一個 Wade 都入到 playoff
佢一黎唔係冇料
二黎油頭嫡系黎佢點會走
都估唔到萊利咁撐賓佬
James又撞賓佬 ,Wade又屌過賓佬,果種壓力真係辭職都似
但賓佬都有勇氣唔走,真係幾服佢
Woj: “if Spoelstra were a free agent coach, he’d make $10 million a year.”

Lowe: “I had a team reach out to me in the middle of last season, saying: ‘Do you think the Heat would trade us Erik Spoelstra for our first-round pick?’”
本來覺得今年lue 仔都唔差架 估佢有40%左右勝率
可惜
佢有鬼壓力咩
一日係油頭佢根本點都唔會有事
當年三巨就算點唔聽佢都要聽油頭啦
而油頭當年你估干預得少
牙LUE是毛姑的
咁炒lue做咩
佢唔肯出後生仔, 你橫掂TANK唔順便練後生托柒咩
盧帥要去輔助吾皇
算係咁啦 老實講 osman幾廢

射波渣 防守又一般 出成32分鐘

sexton rookie慢慢融入都正路

又唔係好撚勁 仲有20m hill

dekker咁廢都有得出咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞