沈陣營第一百九十六期 - 股評人聯盟 - 超淡之戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
所以咪就係囉!
結嘜撚
結咗咪又掛返牌出去搵食
姐係飛起條仔?
係呀...

不過有好多男人真係甘於現狀,唔上進.

只係打份工,唔增值自己.

咁多位師兄弟千其唔好.

我都係過來人, 俾ex 飛都係因為唔上進,日日返工返到行屍走肉咁

依家有聯絡但大家都覺得返唔到好似之前咁
雖然都聽唔少
但想知呢D女本身係做邊行 搵埋搵埋D錢唔夠自己洗咩
唔明點解有D女人心態一定要靠男人
聯絡=SP
哂氣啦, 你有錢, 唔識字都得
我quali夠啦, 冇錢咪又係俾人嫌我冇撚用
所以而家, 咩都唔緊要架啦, 趁而家即將洗牌, 一定要有錢o係手
邊行都係架WOW

但個女人想唔想變,
出pool入pool
姐係飛起條仔?
係呀...

不過有好多男人真係甘於現狀,唔上進.

只係打份工,唔增值自己.

咁多位師兄弟千其唔好.

我都係過來人, 俾ex 飛都係因為唔上進,日日返工返到行屍走肉咁

依家有聯絡但大家都覺得返唔到好似之前咁
哂氣啦, 你有錢, 唔識字都得
我quali夠啦, 冇錢咪又係俾人嫌我冇撚用
所以而家, 咩都唔緊要架啦, 趁而家即將洗牌, 一定要有錢o係手

邊方面先師兄

不過有時出黎做野之後D 女睇野唔同晒.唔會好似以前咁食mcdonald

有錢真係有安全感DD

所以點解成日行cwb ,中環咁多醜男拖正好...
護士十個有九個都想嫁醫生。
男醫生揀返女醫生唔好
唔怪得白巴未結婚
問無巴quali 我估沈門最多cert係佢
師父請中午發力救救徒兒
多多cert都冇用, 換唔到錢既
讀完都係要黎打飛機用
而家我已經唔會再俾任何新相識既人知我既過去
安子兄,呢一個月,我都係俾大戶夾爆左先暴升 / 暴跌。
不如抽跟煙抖抖先。
再夾我走架啦
無巴加油,留名睇你彈起
cert係入場劵姐其實
睇咁重

同埋女人真係睇你CERT咩.睇你銀行卡,車,樓好過
唔關事,it's complicated
無錢咪唔好搵咯,你又要搵女又唔跟個rule行,搵到個唔介意同你涯係好彩,搵唔到係正常 香港社會係咁架啦,唔鐘意咪搵辦法走咯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞