沈陣營第一百九十五期 - 股評人聯盟 - 沈創世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
冇 做一做野要睇就彈咗200點
唔破245都唔可以睇得太淡,忍受等埋呢個禮拜睇大戶點做野,我睇就會夾上,到時大把位做淡
【大師午間教路】香港經濟相關股勿沾手!
10月30日(二) 12:48

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,10月淡倉主導,恒指低位結算機會大,但預期結算後會反彈,如有消息配合,或重上25,000點回補下跌裂口,淡倉可先食胡,彈高再沽。

他又指,滙豐控股(00005)業績一般,其聯營公司貢獻大幅減少或預視恒生銀行(00011)業績出問題;有見資產質素惡化及樓市下調壓力,香港銀行、地產及零售股均不宜沾手。

------
但依家好似一街財演都睇緊夾/彈
師父隻245牛變左不死牛
落左降頭啊
同上個月一樣,連跌左幾個月,冇理由唔彈
【8000萬金多寶】獨家絕密! 沈大師派六合彩冧巴

六合彩萬聖節金多寶攪珠今晚9時半舉行,今晚9時15分截止投注。馬會預計頭奬一注獨中可贏取8,000萬元,是頭獎最高派彩紀錄第三位。

人稱沈大師的訊匯證券行政總裁沈振盈向《港股策略王》獨家表示,今日是月未日,利木及土,可留意12、23、24、32、35,建議大家自行串勻或做膽「在此中尋」。他預祝,大家中不到頭奬亦可中二奬。
差少少都唔殺左佢,下次都係唔好跟師父跟得太貼
閘住
【8000萬金多寶】獨家絕密! 沈大師派六合彩冧巴

六合彩萬聖節金多寶攪珠今晚9時半舉行,今晚9時15分截止投注。馬會預計頭奬一注獨中可贏取8,000萬元,是頭獎最高派彩紀錄第三位。

人稱沈大師的訊匯證券行政總裁沈振盈向《港股策略王》獨家表示,今日是月未日,利木及土,可留意12、23、24、32、35,建議大家自行串勻或做膽「在此中尋」。他預祝,大家中不到頭奬亦可中二奬。

簡少5個,機會大增
師傅的形狀
呢啲訪問都on撚鳩,出撚哂名同樣緊係老閪都話唔介意啦

唔差在, 大家贏多啲
J5教緊數浪
返工可以睇電視咁正
師父組numbet 5膽食全餐
好悶 吉倉好手痕
賺少少, 食Q左
番SHIFT
但返工都真係可以睇電視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞