[育成會員] fromis_9 討論區(13) Love Bomb準備GB 長空白期來臨

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
好野大家分享
放心啦 你唔會出鏡嘅
No

小白係最cool 最唔理人個個
fs 咁多個之中 最想叫佢回水嘅一個

反叛
佢真係正值反叛期
我好似佢咁大個陣就係最反叛
一定成日鬧翻d姐姐
佢之前成日比人diss佢d著衫taste
中三病
講起fs感受 可以分享下

fs 整體感受 簡單分享
(本來想做排名,但真係排唔出)

圭悧:(妻子絕對首位) 傾到唔夠時間啦呢個就一定

綸B: 綸b真人近睇堅靚 唔係講笑 遠睇都唔係嗰味野 一定係近睇 同埋 第二場fs 佢話佢認得我,傾計個陣佢有捉住我隻手摸下摸下咁

瑞淵: 佢對話個把聲同語氣,望住你嘅嗰個眼神 ,最有女友feel .

蝦翁: 感受到佢係好純,好有親切感 傻妹一個

彩彩: 彩彩都算好傾,好似見朋友感覺。睇樣成日覺得佢會係最串,但接觸落唔係咁,佢幾Nice 。

智媛: 保持距離, 我都唔敢搞佢 , 一埋牙我就話會員好掛住佢,叫我傳話。傾計我都保持返距離,正正常常咁。

娜炅: 我同佢講韓文,我有同佢講我係香港人,之後佢同我講中文 搞到我亂鳩晒 (小弟普通話十分差,我普通話唔夠娜炅好,韓文方便好多) 之後都係韓文傾,佢成日埋尾都會用中文講 叫我多多來,多多支持我們。
整體可以聽佢講中文其實已經好開心,但係真係唔想用中文答佢,顯得我普通話太垃圾了。
(大家練定普通話 )

知宣: 知宣感覺台下睇會正d,佢成日望落台 大把野影 。 平均我見好多人同知宣都無乜兩咀,好多好快就過,再去我諗我都就嚟要問佢食飯未? 晚餐食乜好?

小白: 感受到小白反叛期,我話鍾意佢以前兒童節目個d,佢話係黑歷史,問佢咁睇唔睇好,佢話叫我唔好睇 之後佢又無個種 請佢食糖會好開心個種小朋友feel , 佢反而係叫你地 唔好再當我小朋友! 個種feel ,有d失望。

好! 分享完~
綸啊
成日睇佢啲近拍都覺得靚過上台
真人應該真係會哇一聲
綸個種感覺係 令到你會好迷
好想近距一直望住佢
(呢種感覺,唔計我對圭悧呢種絕對嘅愛之外)
得綸同瑞淵有,瑞淵要加埋講野先夠呢種feel
綸可以乜都唔洗講都有
綸講埋野仲正

呢樣真 望親綸都可以望好耐
好似呢張相咁 我喺街度都望左成10秒
講起佢把聲又真係好頂癮
偏高音 講嘢又成日好似走走地音 疾吓疾吓咁
真係好難用文字形容佢把聲
小白真係好想長大咁
可能身邊嘅姐姐都起碼大3年
不過小白真係唔係行開撒姐姐嬌 好得姐姐中意嘅路線
講起佢把聲又真係好頂癮
偏高音 講嘢又成日好似走走地音 疾吓疾吓咁
真係好難用文字形容佢把聲

完全知你想講乜
我有同綸講好鍾意佢咁講野
之後fs佢全程都係咁樣講 (唔知係咪因為我岩岩講完,所以有少少刻意嘅感覺)

之後我問佢係唔係知我鍾意呢味
所以突登咁樣講野
佢話 咁我本來真係咁講野麻 ~(用佢頂癮語氣)

好撚正 同綸傾計內容唔重要 最緊要係認住把聲 真係好頂癮
但係呢張圖 ... 我今日喺twitter 睇到個陣心諗
屌你老母 d味精落到咁
心諗你做乜鳩 ! 搞到我綸b咁
味精太多
失晒真
好怪

望鏡個D唔捨得拎出嚟

送張無望鏡嘅 預覽圖比大家

綸b真係靚
好撚正啊
宜家每次開live都好期待聽綸把頂癮聲
未見過真人
睇相已經覺得好撚正
f9 丁聲首選 綸b
次選 瑞淵

得閒留意埋瑞淵
笑聲真係好撚正
講野綸b 勝一籌
笑聲瑞淵 勝一籌
熊貓今次comback吸曬飯 好正
瑞淵都有留意下
佢把魔性笑聲每次開live真係一吓搶fo
講起佢把聲都有嘢想講好耐
我覺得佢把聲真係好百變
無論講嘢 rap 笑聲 唱歌
都覺得好似有啲唔同 但係又講唔出咩唔同
睇mr , 瑞淵感覺算穩 幾好
其實瑞淵有魅力 唔應該咁少飯
假假地都 YG 有名嘅練習生 實力係唔同d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞