[育成會員] fromis_9 討論區(13) Love Bomb準備GB 長空白期來臨

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
大神:
1. 姜糖小熊
2. 小智心滿意竹
3. 朴智媛

小薯仔:
1. 深深愛炸
2. 乜青乜青
3. 智高無上

數據狗:
1. 斬狗
2. 丁丁車
3. 我叫大龍生

愛fromis_9無分彼此

po返幾張彩彩
https://youtu.be/MravLxK-QKc
深宵神曲
蝦翁幾時出音源
翻睇完 NEW YORK KCON 吃播, 笑鬼死
聽埋呢首神曲平伏返心情 準備訓返個靚覺
大神:
1. 姜糖小熊
2. 小智心滿意竹
3. 朴智媛
4. 我叫大龍生

小薯仔:
1. 深深愛炸
2. 乜青乜青
3. 智高無上

數據狗:
1. 斬狗
2. 丁丁車
3. 我叫大龍生

垃圾:
1. 方圓不一
韓文渣渣好想知 SBS 1077 RADIO傾D咩
電台會唔會中譯?
大概係 狗竹原來係好鍾意足球 鍾意睇不得只仲鍾意踢
忙內個頭似三角飯團
如果之後會作歌嘅話 有咩詞語好想擺落去
忙內:男女老幼都可以享受 又有啲清涼嘅感覺 所以我會擺summer依個詞落去
나꼬諗過改이유做自己藝名
狗竹係小學嗰陣因爲老豆係軍人嘅關係 轉咗五次校
忙內細個嗰陣父母成日帶佢去睇棒球 所以自自然然就鍾意咗睇 又鍾意棒球場啲氣氛 之前9個一齊去睇棒球嗰陣 因為언니들都唔係幾識棒球 所以我就係側邊掛住說明 冇睇到場波 覺得有少少可惜
나꼬係中國嗰陣成日同同學去督波 技術又好 樣又靚 所以畀人話做桌球女神
*나꼬怕醜成日打忙內
大神
나꼬:近排狗竹언니가好咗好多애교 真係有時好難接受到 成日都係第三人稱咁叫自己個名 규리는~
killer話題: 忙內第六感好勁 成日都估中邊個係killer 大部分指三個人入面一定有兩個係killer
就因為咁成日都俾人first blood 講得多野又話講得太多野嚟殺我 講得少野又話做咩唔講野嚟殺我 真係好無辜
邊個最叻做killer: 瑞淵 有次做killer? 因為個個都指佢係killer 就開始發嬲 仲要流晒眼淚咁 河英睇到就話:你真係唔係killer 之後就指咗第二個人 結果瑞淵贏咗 河英就嬲晒咁問佢 你點可以咁做咖 點可以咁講大話咖
佢地真係好deeply咁玩killer依隻game
大神
出嚟收野 有大神回覆
韓文大神
我地人雖少 但應有既人才都有
又得表情
仲以為尋日會GB 竟然仲有得睇
偶像
請再受我一拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞