做緊屯門車房 宣傳下 自問良心企業

832 回覆
491 Like 113 Dislike
Daytime Running Light
有嘅話個車頭燈設計本身有部分電壓去左個度
如果有閃下閃下/著下又唔著嘅情況
首就好可能唔夠電壓
如果係唔夠電壓要點fix? Tks
出廠後換嘅HID會有幾樣問題
要check下睇下係咪真係電壓問題
搵間整啲野嘅車房 直接駁棧燈落電 如果可以穩定長著咁就係電壓問題 最簡單要拉條新線直接電池拎電(當然要經fuse box個啲)
有機會係部車個電腦裝完之後self test唔到 呢個又要搵車房佬搞 裝個warning canceller係中間

上面巴打一邊時著時唔著 要去check下個ignitor
HID打著個下要多啲power
你啲線/ignitor裝個時冇計好數就會有呢啲問題
巴打, Runx 出故障碼p0171 識唔識搞? 搞到咩價位!
部車行到熱就著粒
07年Camry換頭泵把 幾錢到?(唔洗噴油)
之前撞到石凹左
https://www.facebook.com/groups/148386849165226/
依位苦主不如入黎交流下
Volvo power shift波箱 transmission performance low error有無得整

Nissan tiida HB 食油多左。架車皮帶輪久唔久有怪聲幾錢
巴打
97 MARK2 原裝無改 包驗車連換消耗品 大約幾錢
收工後有無得租個積台黎整自己車
有冇做入水貨車?
睇中左架二手車,想下星期三黎上架驗,想問問你地閒日幾點開工

利申 Honda
自帶車CAM黎裝 人工費幾多?
換杯士同呔泵油幾錢?
07 年款 sienta 啲車窗膠邊老化想換過晒有無得搞?大概幾錢?
另外想換埋杯士同跟跟啲火咀同線又幾錢?
es8換cam帶水箱幾錢?
10-7 tg meeee
[member] Corolla nze121 噴油加驗車幾錢 [/member]
睇住你換得唔得?
Tg-ed
Fd2 換迫力皮,偈油風隔油格幾錢
可以
喇叭整唔整?
M3 定 rs5 整起上黎金啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞