我懷疑個同事扮弱智玩鳩我

322 回覆
2928 Like 30 Dislike
早知唔係廁所㩒入嚟睇

成件事好溫馨
睇完我都諗起之前做野有個30幾中女成日扮Q扮可愛,外人覺得佢扮弱智 我20到尾佢問我野會喂喂喂,小咩小咩咁叫人
機會黎啦飛雲
性暗示
但係佢試過話我 你冇心教就唔好叫我做啦
其實係我講完佢又唔太明 隔左陣埋黎問我我諗住再講比佢聽果陣佢就發哂老脾話 我唔做喇你自己做返啦
屌佢又搞到我好on9咁 唔屌佢又谷住道氣
最後我谷住道氣
呢啲成日誘惑人既肉腳賤女人一定要好好教訓下
起勢咁聞佢對大肉腳啲香味
再含佢腳趾舔佢腳板
最好就一一邊踩住我臉一邊囂張咁屌我
用碌鳩頂佢腳板底
個大屁股又大又白 格肋底又滑又香 仲有對賤腳 質個頭入去索 舔到佢啲淫肉全部都係口水
用佢對有腳味腳板底同大臀肉打我臉
用碌鳩打磨拍佢塊淫臉+奶 令佢成身都充滿住碌鳩嘅雄性味道
用兩塊大臀肉同賤肉腳玩臀交同腳交同腋交
狗仔式打屁股一邊打一邊問喺咪淫婦喺咪成日故意露個淫賤大屁股誘惑人屌佢 再屌到佢叫老公 邊問邊大大力打佢個大屁股 再屌到佢個大屁股搖黎搖去
女下男上張腿當打椿機咁屌 最好屌一下啲淫水擠一大堆出黎
從佢背後用手托開對淫腳令佢正面咁屌 等佢自己睇睇下啲淫水幾多
中出之餘一定要射到佢成身都係精 再用有殘餘精液嘅大龜頭拍佢臉+磨嘴唇
最後塞入口等佢舔
無圖好難討論落去
條女扮貓
樓豬即時扮狗衝去奶
31歲扮貓叫
有啲人本身有啲錢
想搵份工過日晨
咪扮蠢咯
樓主本身有冇女
無就考慮下人啦
人地女黎都做晒主動
條女應該好樣衰
識樓主 佢本身輕度弱知
帶土黎嘅
CAT...G......
你表達能力差 人地先唔明
是咁的。前幾日有個女仔來買麵包
到佢比錢果陣。佢無啦啦講左句:食包包飽
我聽到呆左一呆。心諗條女係咪痴線。然後講左句:找錢錢先
條女笑左笑。好似知道左d咩咁之後走左
第二日佢一來到就兜口兜面同我講:菜菜幫幫抱哇抱哇抱
一聽就知佢想要菜肉包。我見佢痴痴地線比多隻佢。回左佢一句:比利加比利那那抱抱利那比比魯多
佢聽到抱左我一下然後又笑住走左
第三日佢好緊張咁同我講:雪沙雪沙旋!朱古力旋!
今舖大獲啦。我知下句係咩。可能佢怕羞唔講。但竟然同我告白。我好認真咁望住佢。都算係靚女一個。雖然痴痴地。都冇咩所謂。我一邊拎隻朱古力卷筒麵包。一邊同佢講:雪沙雪沙旋雲呢拿旋
呢刻佢喊左出來。好開心咁攬住我
就係咁我有女朋友了。下星期帶佢去睇精神
搵你埋單!
wuuuuu......汪!
呢啲都唔知咩人黎 痴痴地 又唔知佢做乜扮傻
睇完我即刻右滑出去睇番係咩台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞