【十全非我意,但願英超平】阿仙奴18-19球迷吹水區 DCCXCVII

1001 回覆
4 Like 23 Dislike
雲加
MK : 何不食肉糜
我係呀 唔知係咪撞到我
個場你用沙加入我波
我廠完全唔提259 retires
今晚1點都唔睇唔好話自己係阿迷
屌你200呎,比狗住咩
垃圾仆街剷草狗retire關我撚事
香港人就係狗
我隻狗個屎坑都唔止200 尺
Thanks Wenger

睇吓對基佬同對佢嘅待遇爭幾遠就知259幾仆街,基佬走咗都有祝佢生日快樂

基佬嗰時肯即刻續約,又唔介意坐後備,去咗軌等我哋買到羊
老野同魔狗真係2大對比
一個過份保護球員一個推你去死
車迷最想入過件 有拿卡lv已經滿足
仲要post 親基佬就成班we miss giroud

不過車仔個到係廢達太撚垃圾姐 基佬其實都係角色球員多
https://youtu.be/wR60y0rkhnM
好想同施囝含撚
新界d地全撚部都係你班牛屎佬架啦,想去邊度痌就邊度痌
住烏正選真係唔掂,係轟件女人達真係好撚廢
國外一名36歲男網友指出,他的女友不只頭上一張嘴,就連下體都還有「一張嘴」,而且這張「鮑魚嘴」還很「囉嗦」,把男網友給煩死了。

據英國《鏡報》報導,這名男網友周一在美國批踢踢「Reddit」上留言,他說他的女友一向讓人驚奇,而且很可愛、搞笑,善於溝通,其實是個完美女友,但他最受不了的,就是女友的陰道,已經變成「鮑魚精」能開口說話。男子說,女友覺得很好玩,因為她可以隨意操控自己的陰道來發出聲音,但他也坦承因為女友的這項技能,也大大影響了兩人的性生活,現在他也不敢直視女友的陰道,認為女友的陰道已經不再性感。

男子說,每每他想要討論自己想說的話題,總是會被女友轉移或抹煞。男子也指出,雖然曾經暗示過女友不要再使用「鮑魚嘴」,但女友堅持讓陰道說話,兩人甚至為這個會說話的陰道取名為「芝麻街先生」(Mister Muppet)。

就有網友建議男子,應該好好地、嚴肅地對女友談這件事,讓她知道因為陰道會說話,已經讓男子不忍直視女友的生殖器,或許會讓女友覺醒。
去跟鏟蛇學下基本法先啦,國家架
最多係間唔中輪換打正選個種後備,始終優缺點都太顯眼

Btw 回家啦
支持我党重新分配土地
已經冇佢既位
中堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞