[I/A]Digimon ReArise(24)限定墮天救世界

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
唔想破處降班麻
唔係 Linkz開頭個一年營收算幾屈機 難頂都係開波 之後變咗福利驚 所以bandai先拎返嚟自己營運
最難頂個陣應該係C記話事個陣
C記話事個陣係好撚正喎 Btw ReA而家個營收=Linkz 二周年打後個期
所以先驚緊
一開頭好撚難捱喎
係開頭姐 趕走晒堆人之後啲event簡直良心到黐線 Bandai接手後惡夢嚟
我好似係出到聖龍個陣已經玩唔掂棄左
不過我覺得就算rea依家個營收同linkz 第二年個陣差不多 過多幾個月rea 都半年 到時真係出超究限 谷番d人番黎都未得
可能又交返俾Bandai
Linkz bandai接手後第1個event 真紅蓮 就玩第1次排位賽 外加無限體力bug
唔出奇 不過比番笨大可能仲撚衰
一定重衰 bandai 接手linkz 後首先推出重課先玩到嘅晶片系統 以後冇晶片嘅無課就打唔到event
然後再將銀盾金盾分為6級(以前都有但隨機) 分別可以食盾咁由銀1升到銀6 再食盾升到金1
所以依家rea咁樣我覺得仲好 如果比番笨大之後又出排名又分到d 碟幾個grade 咁我真係會棄
屌係屌個營運,玩就係玩數碼暴龍個brand
人氣前5嘅墮如果出勁少少,我諗大家都心甘情願輕課返隻,但佢地就係要搞到重課先用得落,你覺得過癮姐 我就唔覺喇
今次reA個返身機會搞成咁,你又覺得半年後營運仲留到幾多人?
講真 營運做得最衰都係PVP依樣改得太難同有智能AI 加上進線更新得慢姐
至於出D咩獸 D獸咩性格咩技 佢出隻係自己鍾意嘅未抽下咯 洗咩咁執著
輕鬆玩未算

其實就算滿技墜天我都唔覺有用過蓮花秦坦
何況已經係用緊1技蓮化秦坦嚟比較

淨係睇實力嚟計嘅話個課金量少過呢隻都算正常
本身器用同勇敢 d獸岩打pvp 多過冷靜嘅獸 冷靜得毒密叫做係平時無up情況下可以入到去 腦魔就靠冷靜up 先發揮到作用 就算今次墮天嘅技同蓮花泰坦差唔多 冷靜隊都係難打pvp 我自己覺得
課金量依樣我無睇過 只係覺得輕輕鬆鬆玩落去未算
LV9起嘅墜天RAID勁到仆街
一槍一隻點打
30幾場一塊碎都冇
冇中就次次第一場4lv 就出比你
LV9開始好快就出番黎
個陣巨龍都係咁 中到個D永遠係勁耐都無
屌得番3支體水
有心玩
要刷BITS同刷特訓料 刷下刷下刷到無哂水
試咗巴打嘅兩場lv10, 副技固傷4888, 等於玩家嘅8技
用古加試 CD78%block+主技50%block, 結果係一次都冇成功block過固傷,招副技睇落唔多似有得crit/block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞