[I/A]Digimon ReArise(24)限定墮天救世界

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
刷南瓜真係好煩 仲以為自自然然就會夠幣換十隻蛋
星期六、日專登見場就入去打,而家多左堆幣黎食物
中咗次伏唔小心換咗幻幻食個隻
換左好多粒 一隻食20粒到就60友情
啱啱先發現原來好多人都放左鴉神入隊,係咪有咩奇效?
加速先手同埋暗全體姐 加上又係tec
btw5156 > 5350 > 5000 又嚟過山車 本身見就5500就爆石上去 點知運氣[AI]即刻屈我機
咁我都放隻鴉神入隊先
就係因為太講運我先唔爆石住,磨下磨下睇下情況點先再算
好彩今次暫時都係用咗40石 上到5500都算係賺嘅範圍內 上次藍up先精彩 兩次過山車食咗我差唔多80石
咁上次我真係太好彩,一次石都唔洗用仲打到好高
你知就好 我已經又金又彩 你銅狀態銀CD都順過我
連1藍隊都輸
隻墮天10lv 激突2技固傷應該就係6999
block可以減半?
可以試全隊block cd +神天
可以掛 有古加就夠穩如果墮係出1技先 出2技先就有少少危
課金量泰坦>蓮花>墮 不過墮已經係自泰坦以嚟除咗蓮花外最高個次
依家好似係random 1/2技先
唔知用神天定花仙好
墮仲少過兩條粉皮,隻驚都差唔多
墮係重課先玩得起,唔同蓮花一技就可以落場,少人課都合理啦
想請問下電話壞左又無引繼有無辦法拎番個ac
其實佢都係想預言隻GAME就收皮姐 次次都係話 睇黎隻驚都差唔多收皮 但又繼續玩
今日無咩點玩過
我岩岩先起身
Pvp 仲差緊11定12, 尾一兩日先睇下上唔上得返50% 冷靜難民最黑暗一週
隻驚點都頂到一周年 但keep住咁營運落去啲課長都開始棄咁二周年真心有啲難度
講真 LINKZ一開波未仲撚難頂 未又係過到頭個年 REA會唔會真係"咁快收皮呀"
你有蓮花跌咗落去下個禮拜輕鬆上返嚟啦 冇蓮花個啲跌落去真係上唔返都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞