[NBA][M記嘉大]2018-2019馬刺球迷專區,外線性感冰科澳牛放題

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
搵baynes番黎搶板已經好有用
baynes只係5m一年都唔駛
拋份約算唔算刺撚月經
完啦好嘛
bertans同冰科份約咩黎?
其實有冇人諗過
唔match slow mo係因為合約年期

即係咁
Bertans續約嘅時候
一開始嘅消息係四年2000萬
後來變咗兩年1400
換返嚟嘅DDR喺2020球季有Player option
LMA 2020-21嘅合約都係partial guarantee
會唔會馬刺根本唔想喺2020年之後留咁多資產
預留操作空間
而且2020應該係波波正式退休
波波會係退休之前砌返隊完整嘅隊伍出嚟
就好似電叻砌隊阿仙奴出嚟俾愛sir咁
比DDR狠狠教訓
而家隊波一死火係咁先
被勇教訓都係帶隊入總決,千古留名

梗係首輪出局
留藍屍2和b細梅呢d
其實啞仔點都max硬架啦
Gasoft 份約真係屌出聲
我都明搵個有腦識傳波嘅big man好難
但佢真係養生到仆街,又慢又軟
如果搭LMA / Kawhi時,根本要個機動苦力抵就得
新黎既大白腸不似預期,本來啞仔換 DDR 已經唔抵,仲要因為薪酬平衡被逼屎綠換大白腸
晒氣

LMA到時幾歲???

即係呃9左LMA黎

如果要咁不如呢幾年TANK好過

好耐之前我已經屌刺on99高薪續低能

MILLS PAU BARTENS呢D加埋幾錢人工??

呢堆友全部都係role player料但收緊正選價

佢地人工加埋簽LBJ番黎都得喇

上年我話留CAP簽FA又有人話刺吸引唔到大牌

依家又話要留操作空間 真係得啖笑

雖然我依家係好撚憎kawhi

但比著我係佢睇住個roster同cap

真係拿拿臨走好過係度晒時間
啞個個無得話唔抵嘅
連場都唔肯出 0戰鬥力
屎綠就真係唔抵啦
牙啞係負戰鬥力

交易之前一路係咁幫其他隊殺價
佢想走明明大可以靜靜地走或者甚至幫刺加下籌碼

真係有仇
但真係仆街黎 罷工博max咁無professionalism
屎綠係度打唔番起無法啦
其實KOQ幾啱刺用,機動苦力,籃板痴漢,傳波都可以,又唔太貴....睇住佢暑假去左溜馬但係做大後備真係嘥哂
都冇人幫佢拉spacing
大家都冇3分
係人都知3分一定要mark佢
仲要佢做埋on ball
個時對熱火頭3場痴左線之後都比人守到一棟都無啦
只有佢幫人拉spacing
上兩年成日見外線同0度位拎到波之係
餵波比LMA
除左執下三分死雞之外都無咩板斧
防守又係佢mark最難守個啲

咁好用嘅工兵仲要唔算貴
換左件唔知咩返嚟
算啦,用咗咁多年都係俾人擺上台嗰個,宜家過塘魚大咗就只可以祝佢打好啲,鬼叫刺真係Tony之後一個pg都練唔到出嚟咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞