[NBA][M記嘉大]2018-2019馬刺球迷專區,外線性感冰科澳牛放題

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
覺唔覺Spurs眼光同用人都無以前咁好
唔覺
係無人可用
下場出返個白人C啦 打撚死La咩
過犯太多
有排tune
條友好似唔係好識打波咁
以前banes咪又係唔識打波咁
好掛住baynes
依家有埋三分
佢d 3分好海鮮喎
或許是有意減輕LeBron James的防守負擔,湖人昨天刻意讓LeBron James對位Bryn Forbes。

當DeRozan決勝節無預警當機,Forbes即時跳出來接管砍分重任,不論快速推進在Josh Hart面前扣下扳機、迎著LeBron James投進關鍵三分、虛晃偏離LeBron James防守重心出手緊咬比分或最後一分鐘落後6分搶先吹起反攻號角,Forbes在這段時間貢獻的11分每1分都幫助球隊距離勝利越來越近。

「我會做我該做的事,無論站在我眼前的是誰。LeBron是最棒的籃球員之一,但是我在球場上有我該做的事。」Forbes受訪時表示。

相較於對Rudy Gay與Marco Belinelli回歸的歡迎,續約Forbes倒是備受爭議,不過從過去三場比賽的成長軌跡,或許我們很快就會慶幸還好沒有錯過你。

Source:
https://www.youtube.com/watch?v=1i2985yEDJA

冰科接管比賽
邊度有得買冰科波衫?
想著去街場同fd子打波
300萬就算
捱到white同芹菜番黎就ok
係咖喱哥笑口噬噬遠射入你波
Stephen Curry =勇士Bryn Forbes
Walker出番黎
要俾佢打sg ddr打pg先得
lebron James man mark
佢出得嘅時候
小白都出得啦 唔使DDR打埋
主要要俾佢吸經
佢嘅運動能力可以跑多2步
明顯係td後遺症, 用左td咁耐, 由佢身上建立起成個防守體系, 由防守帶出進攻節奏

現在你睇下有邊個可以做防守核心? 連最出色的防守都無左, 體系要轉, 又無一個可以carry巨星級係度, 打度咁算唔錯

現在連戰術都run得唔好, 你叫班2-3線球員去爭冠, 好難囉
超過二十年冇lottery pick
仲要走埋Kawhi 仲打到咁已經有交代
近20年除td
最高位係kawhi
之後已經係芹菜頭
迷科黨正式成立
Kawhi仲要係交易返嚟
其實而家個陣唔上唔落,就算齊腳都爭唔到冠,又唔會跌出playoff,Coach Pop 仲打算教埋奧運收山,前景不樂觀
Spurs會唔會變到曼聯咁,無主孤魂式沉淪
超過二十年冇lottery pick
仲要走埋Kawhi 仲打到咁已經有交代
近20年除td
最高位係kawhi
之後已經係芹菜頭
Kawhi仲要係交易返嚟
其實而家個陣唔上唔落,就算齊腳都爭唔到冠,又唔會跌出playoff,Coach Pop 仲打算教埋奧運收山,前景不樂觀
Spurs會唔會變到曼聯咁,無主孤魂式沉淪

咁教練團同管理層都仲有啲功力嘅
如果俾Messina接手 我覺得唔會好差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞