IPhone 電池消秏好快

152 回覆
2 Like 6 Dislike
約左天才吧咁佢點知我係換電定其他服務?
需唔需耍事先講聲?

佢會問你

真係要整3粒鐘咁耐咩?
6+

做咩仲要keep

呢部係我用左4年嘅iPhone 5
已轉7plus

屌你 個時幾耐差一次電

平均用四個字就已經無電 所以出街一定要帶尿袋

啱啱開黎睇睇 得返7%
5s 用左三年幾... 仲用緊

同你一樣,d電倒水咁倒 你點頂得順

頂唔順 但照用 升左10就係咁...
有時去到20-40%都自動熄機
點解5s無得免費換電
去左都話冇電要等電話

用左大半個月

用左大半個月

ip7
我想講我用app check 62%
Apple 幫我check 75%
之前我試過又係電池問題去過genius bar check但d藍精靈教我差住電玩會對舊電冇咁大負荷喎
同埋佢話iPhone係微形電腦仔,每晚reboot下都會好d
佢水9我
之前我試過又係電池問題去過genius bar check但d藍精靈教我差住電玩會對舊電冇咁大負荷喎
同埋佢話iPhone係微形電腦仔,每晚reboot下都會好d
佢水9我

佢淨係教我點慳電咋啵
冇錫住用 用ipad 牛 11月到而家仲係100% ip7

呢部係我用左4年嘅iPhone 5
已轉7plus

屌你 個時幾耐差一次電

平均用四個字就已經無電 所以出街一定要帶尿袋

啱啱開黎睇睇 得返7%

部機有時會由4x%一野跌到落20%以下
尋日去apple store check到仲有92%
話部機好正常
點知岩岩又係咁

不嬲都話個App唔準,係啲人成日拎住黎講,唔知做乜
iPhone 6 用左兩年幾
算係咁

低過app 80% 就得喇

用左兩年6仔
其實唔多信依個數字 用落好似倒水咁

我意思係換機前唁好盡信個app 自己計埋差距

用左就黎一年,SE撚輕鬆留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞