IPhone 電池消秏好快

152 回覆
2 Like 6 Dislike

6+ 用咗兩年幾

6+多電過6+s?
6仔一出即買用到依家,睇log得返500

打算聽日去觀塘買電自己換
Iphone6過左保養換電要幾錢
倒水咁倒 之前已經換左一次

999 for 6s

6XX 咋6S
今日去換6S 中伏果批電, 見佢標6XX
6s頭一批機 check 到可以免費換電
一book就book 到 到時walk in都仲得
換完又頂多兩年

今日book左去換電都聽日先拎到
唔好大安指意walk in 可以即日拎
挑戰新低

做咩仲要keep
約左天才吧換電,會唔會冇貨白行架?

真係約到就會有
問題係$$$$

Thx bro
5s用左就快4年
仲有85%
真係唔多信
換完又頂多兩年

你今日幾點去?我見上面寫3個鐘就得
其實app store果啲app係唔準
去到Apple Store check又係另一個結果
粒電壽命唔係低過80% 佢唔比你換
但我明明跌電跌得好快
搭一程車 我當50分鐘
只係用Spotify聽歌 間唔中WhatsApp 上Facebook
可以用左超過50%以上既電
如果開左低電量模式就好少少
但都唔好得幾多
搭一程車
閒閒地都會用左40%以上
部機會慢啲 似係個模式降低左手機既效能

999 for 6s

6XX 咋6S
今日去換6S 中伏果批電, 見佢標6XX

都係中左伏,打算2018年先去換
今日舊電又嚴重咗,check 咗重有80%,但係已經50%熄咗2次機

iPhone 6 iOS10.2
挑戰新低

做咩仲要keep

呢部係我用左4年嘅iPhone 5
已轉7plus

一時80% 一時90%

唔知邊個真

兩個都唔係真,不嬲呢啲app只係可以作為參考
去到Apple Store check就唔會係呢個數

你自己都有得睇

點睇?
唔明d code

兩個都唔係真,不嬲呢啲app只係可以作為參考
去到Apple Store check就唔會係呢個數

你自己都有得睇

點睇?
唔明d code

點開個log出尼?
挑戰新低

做咩仲要keep

呢部係我用左4年嘅iPhone 5
已轉7plus

屌你 個時幾耐差一次電

唔好換啦 跟我去trade in 換se 好抵屌 補多千幾蚊
換完又頂多兩年

你今日幾點去?我見上面寫3個鐘就得

16:00, 佢上網係寫3HR 嫁, 但話新年多人要排多半日整機

999 for 6s

999係6s換mon
換電係608

係喎sorry記錯

6仔 一年唔夠

6s....半年就

你自己都有得睇

點睇?
唔明d code

點開個log出尼?

隱私權~診斷與用量~自動傳送~等24小時
約左天才吧咁佢點知我係換電定其他服務?
需唔需耍事先講聲?
約左天才吧咁佢點知我係換電定其他服務?
需唔需耍事先講聲?

佢會問你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞