[PS4] Marvel Spider-Man 討論區(6)

350 回覆
2 Like 1 Dislike
有無人過到第三個dlc個screwball任
我玩到想dump爛個手掣,screwball m飛得重快過black cat同shocker係乜撚玩法
同埋第三個dlc真係好撚難玩dllm
本篇同前兩個一直打amazing,好間唔時會死,第一個基地就死左
又多機關槍肥佬又多揸盾jack pack佬
屌你老未隻Boss點打 ,打咗半個鐘都唔死

對第3個DLC好失望
好多嘢用錄音交代就算
終於打完,佢中間又重複又無對話真係以為自己中bug
屌隻game真係on9,去到後期為咗加難度就係咁加敵人圍鳩你
studiofow幾時出手
playstation store
用PS4或者app上都會見到
爆左機 搵哂錄音同埋條臭雞女 都係差一個支線
Silver Sable
原來更新左第三個DLC
今晚玩下先
batman打謎語人最後都可以真係打柒佢
screwball捉完就算我屌
batman打謎語人最後都可以真係打柒佢
screwball捉完就算我屌
咁spiderman好少打柒啲敵人
你係Friendly Neighborhood Spider-Man,唔係Batman
整個畫面係screwball反抗 打翻佢兩拳再綁住佢都得掛
勁憎screwball,死八婆下集唔好再出佢
左膠到,仲屌鳩yuri殺咗個犯
可唔可以教我過 我連第二個photobomb都過唔到
次次都係掛住photobomb轉個頭就俾條八婆走甩我屌佢老母
炸彈飛到附近禁l1r1已經會自瞄
穿水箱底果d最緊要望到個圓圈係水箱底先好禁l2r2
玩到dlc3應該駕輕就熟啦
不過最後射無人機我都射左幾耐下 好彩好似冇時限
我岩岩上youtube睇片先知原來第二個係穿水塔
琴日on99企係塔底搵炸彈
一陣再試
加油
無人機你快啲飛到嗰箱到,就可極速射爆曬佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞