[PS4] Marvel Spider-Man 討論區(6)

350 回覆
2 Like 1 Dislike
Sony 肯放人未
屌佢老母
好眼訓丫屌你
有得下未
HK PSN垃圾就不嬲
Btw DLC Turf war你地覺得代表咩?

Silver lining 就應該關sable事啩
模仿大師
不嬲你老味啊,大撚把game一早有預載十二點準時解放,on撚99依家dlc唔撚係game唔撚駛錢啊,down又唔撚比down,玩又唔撚比玩,on撚閪9
咁都唔係不嬲 我試過有game dlc遲過鬼佬成個星期先出
你所講大撚把game相信係d大作
有d game外國出左成年HK PSN都冇
啊!!!!!!!!!!!!!! 好撚嬲啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
特登見聽日番晏買黎玩!!!!!!!! 啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
睇怕都要聽日中午
DMC5又係
Preorder個theme比佢食撚咗
PSN好似不嬲下午2點先出野
黑幫掛
港服可以down了
For Example 香港係快過人地new york 12個鐘,代理懶西唔同總公司deal跟翻香港時間放download,咁你感覺上緊係覺得遲左
PS STORE個到又顯示已安裝
但入到GAME又開唔到
同問
試下重新開機
去入Game個位,拉落去咪有個位有d咩概要,流行睇到d關於隻game既野
係個度既psstore入面就搵到黎download
我係已經DOWNLOAD左但入到GAME唔比我開
你睇season pass個頁?
如果你係買deluxe版,season pass個頁佢係咪都話你download咗,費事你買多次
係我上面講果個位係直接入去第一個dlc既download page,係果度先down到
有了
唔該巴打
仲未有得玩
爆咗dlc 個dlc我比差評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞