Princess Connect Re:dive [16] 台/日 蹲得太低,跳不起來

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
計劃係咁 但好多時唔夠刀
D人要早訓 等唔到 我都係
狂暴豬係1000萬血出現定800萬血
應該1000萬 但聽人講 你打緊個時 低過1000萬 佢都會入狂暴
所以留多50 1050 會好d
哪有21個50萬
俾頭50名玩㗎呢啲
淘寶我唔熟但覺得起碼要2 隻5 星開局 會開心好多好玩好多
1刀50 2刀30 我同你都係差唔多
淘寶有自選(貴啲)同抽(平啲) 如果唔介意俾多少少去自選6-7隻(其實都係幾十蚊)換嗰好啲嘅遊戲體驗 我覺得幾抵 都係一兩餐飯嘅錢咋嘛
信唔信得過,佢係用乜 認戶口
我買過2個 信得過 佢會發個帳同pw俾你 入咗驚之後即改密碼就ok 嗰店家會教埋你點改密碼
有越多人打到普通既豬 扣多啲血 都好過一個一個咁打既 21個人同時打只係最高效率
無21個 有10個都好過一個一個打
自選嗰賣家叫小仙女網遊 抽個個叫大吉大利網遊 你打公主連結首抽就已經會見到喺曬頭2個
我新手,我開頭兩3星開局,初音同真琴,之後比月卡同課撚左一pack hkd 6xx先見到有得淘(之前d post 你地有講) ,我屌左出聲,因為太著數,好彩 2 次都30 抽 中鏡華同吸血鬼, 單抽都會出差電 同 大小姐果d, 我就算數, 屌那星
我比較中意自己原汁原味 唯有農下先
呢堆公主已經唔錯 花啲時間會好勁
可能你買完taobao帳一隻都唔中呢
但都係得d強會先會咁有紀律
我地果d打足3刀冇鳩打已經偷笑
啱呀 打足3刀無hea打已經算係俾面
PVP 3V3 俾人屌到想棄
打又打唔入
至少我起手4隻3星用到而加
我係唔會買
我隻伊莉亞走左去fgo
伊莉亞 見獲打獲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞