Princess Connect Re:dive [16] 台/日 蹲得太低,跳不起來

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Q: 點解我入唔到驚?
A: 因為要用VPN(日版only)

Q:我到底打緊機定睇緊動畫?
A:問嚟做乜吖,Why not both

Q: 有無咩建議首抽?
A: 黑騎 偶像 狼劍 (詳請留言問巴打)
追加:最重要有愛 大多數都有用同埋有得換 唔洗擔心咁多 時間先係一切

Q: 唔夠mana升技/升裝?
A: 用石換啦,1日10石就必換,有多就換到60石1pack先停

Q: $有咩用?
A: 買公會小屋傢私,,優先升級會出道具嗰幾件

Q:係咪得3星勁?
A:唔係,有好多二星都勁,例如布丁/抖M/抖S (下個POST補圖)

Q:係咪要抽先拎到角色?
A:只要有恆心,儲夠角色碎片都可以有

Q:咩係角色碎片?
A:打hard/用地下城coin/抽重覆角拎嘅女神碎片去換嘅一樣道具

Q: 點升角色星數?見3星再上有五星但抽唔到
A: 能力開花,角色碎片儲夠就升到星數

Q:升3星係咪必要?
A:可以咁講,其一會有新圖,其二升到3星先開到絆lv上限,而你角色每升一個絆level 就會有新角色故事,睇完角色能力會上升同有石拎

Q:有幾多種角色?
A:基本上為坦/中峰/後防/魔法師/補師

Q:現存有咩角色?同埋我睇唔你哋啲稱呼
A:睇呢個表啦,通常都係叫佢啲特徵/聲優名

VPN攻略(日版only 台版無視就得)
openvpn+vpngate
用法:
1 安裝openvpn
2 上http://vpngate.net搵server,下載openvpn配罝文件(有tcp同udp 2種,建議用udp比較快)

3 開openvpn apps,import返你下載既ovpn file就用得

當然app store / play store上有其他一鍵vpn既apps,不過大多數都係超慢同斷線斷到仆街,所以識揀一定係揀vpngate
1001 唔開POST
KK_25
樹大招風幫手收人個位巴打 你地隊收左人講聲啦 我差20分鐘入得 一睇先見到30/30 臨急臨忙於搵左個台仔公會入住先 差d比你地玩撚死
唉 忍唔住課左619個pack
20抽先中伊莉亞 好心痛
有冇人明我

我5萬石唔中
全世界吹奏緊眼球,你地繼續慢慢玩debuff
真係唔好意思
咁岩今朝有另一個申請 唔知係隊長定另一位副隊accept左佢 我都係見到你個post先發現原來搞錯左
真心對唔住 唔係有心玩你
算啦 我都入左個100內 下次搞清楚就得 打機姐都係
60抽中左2隻
新玩留名
原來1001左
lm
忽然歐洲人上一上水就潛番
唉 大爆死之日
打龜頭模擬172本戰158
今日成績 2 3 4 王 各1刀
呢隻唔算農啦,玩格離隻龍絆就知咩叫農
農絆
日版邊有呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞