AKB48本家討論區#18 山本彩最後握手會完結 祝畢業快樂

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
一cut左福利就係咁架啦
STU一姐今單都變左阿四
都叫左你平時唔好打咁多J
單單HKT新單madoka都大勝啦
可能係唔玩總選有錢淨
無辨法,呢條係成為大top既必經之路
始終本家好多唔係真推係貪有時間淨去握
係既係既
真係推本家點會反得落我地牙耳架
青黃不接 難得有個唔係去到20歲呢D黃昏IDOL年齡先彈起既
握手對應好 都叫入左團4年半仲咁有心撈
僅餘冇哂福利仲咁賣得既成員
8月8號8仔4公演, 8月10 11 12 三連握,
好多一日握2-3部D MEMBER都頂唔順射哂波
牙耳日日握5-6部都頂足3日
4月29 8仔名古屋兩場週年CON, 完左尾班車番東京已經走左,
4月30要晨早流流起身趕番東京 写メ会
影足全日相都仲咁好對應
做左IDOL 4年都未IDOL失格 自爆過
牙奈都試過SHOWROOM舉中指自爆
本家最反唔落果個真係小栗有以
過到呢關就拓海
相信有以都有累,想射波既時候,但佢一諗到自己缺席會令好多飯失望,就堅持去握手會

平時見到d努力但唔紅既普通女仔已經想支持,更何況又努力又靚既女仔,點反得落
由美子借職位之便,成日溝我奈勾
最後個段好似有啲野錯左
希望世界仔可以盡快面對自己內心既真正想法, 雖然你不時侮辱有以,
講好多連神都好難願諒你既言行, 但係純潔既有以係唔會因為你幾句污衊既說話而變髒,
我知道其實你心底裡, 係喜歡有以 的, 只不過你用錯左表達方式
好似D中學生整蠱/串自己鍾意既女仔咁, 其實有好多方法可以去SUPPORT自己鍾意既人,
希望世界仔可以快D長大
邊度錯,係咪誤解左禾
個個咩阿咩咩咩咩真係好廁
你面對番水野先再同我呢番大道理啦
其實咁吹奏仲不了
好心你男人老狗咪撚咁嘔心啦
求翻譯
Finding miyu 要大家搵你都唔係你嘅錯
no way man MV公開咗啦, 顏色揀得好所以條片幾型。成日都要搵我出嚟對唔住呀, 有一瞬間鏡頭影住我請去搵啦。

跳到入院咁☺︎ 無論韓國定日本都要慢慢搵先見到我, 對唔住對我有期待嘅人呀。日日做gym減磅唱歌跳舞樣樣都做唔好咁。從今日起要努力啲大家同我都快樂。

PD完咗之後有好多人問點解miyu咁多hater, 係咪做過咩衰嘢。難得有機會就答吓啦。我咩衰嘢都無做過, 一路全力出晒愛與技術, 對每樣
嘢都感恩, 經常反省自己, 做到就算依家人生完結都無憾咁努力。

Translated by Google Translate
成段野都好有骨咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞