[勇者勝幸運興隆]十月二十四日快活谷八場賽日討論區

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
方仔搵得頓哥十有七八都去馬,剩低就do something
上季贏完頭2埸之後預賽同倒屎盃跑唔出
今季唔知了
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181021&s=10860680&a=58819874
【真坦白】灰蝦九戰八冠一亞!蝦佬:賽前我只驚祈普敦亂晒籠

「坦白講,賽前我只擔心騎師祈普敦,我擔心他近期搏殺手風平平。大家都知道,跑馬很講運氣,騎師手風和發揮都很重要,我都驚祈普敦一出閘會亂晒籠,斷送了爭勝機會。早前我也曾把自己心中的擔憂告知蔡約翰,他叫我放心,他說『旺蝦王』今場負122磅並非重磅,在負磅及評分上仍佔有一定優勢。」

蔡daddy做野洗唔洗你教呀
訓好拎盃啦
董事盃嗰期換咗人同埋跑完HKIR回一回氣掛

不過佢出得杜拜草地大賽
預咗要放棄冠軍一哩

希望為港爭光
咪一樣有輸到唔清唔楚既同進
呢排華將輪住威真係唔想雷狗返黎 次次揀啱馬熱一熱唔買又冇錢收
反正都贏過,跑完杜拜休息下再去安田仲好
想睇 傳承揚威杜拜
想請教華蛇平時點買法
有跟開你專欄 見你啲心水都好準下 但每場4隻唔知點買先最實際
其實D馬坐咁耐飛機唔會病/死咩
買下連贏互串,如果冷既會買下位置q
間中買下單T,其實都係求小利,如果輸亦唔入肉
原來唔記得負皮 唔怪得淨係過到一關
咁都賴到
賴左先算
今年既頓淨係做盃賽獵人同做獸醫做得更稱職
小島怡情又阿般 似想浸人...
上鋪楠dee第四 心如刀割
希望佢浸人算
第二場神駒系三隻 點搞都得呢
幾隻心水馬啲檔位配搭都唔心水 仆街
一向對好馬遠征好有保留,打算配種都話,又或者明月千里香港唔夠出去搏下。
如果香港贏得晒獎金都夠食,最怕好似步步友出醜或者精英大師跑唔番咁。
帶馬出海外的確好大風險,但都有跑得返既。友瑩格,美麗大師返到嚟都仲keep到,練馬師要自行衡量。此終馬性,體質真係內行人先知。
其實幸運如意都係唔夠跑出去搏下,加陣搞到咁

不過大摩一向想做威水,上年好似都想去獅城,馬主唔比。由綽力之城得咗之後,一有好馬係手就想出去。
郭家唔會遠征啦
多數隻馬回左先諗遠征
前年告仔講咗好耐大師先去到安田
今年唔知點
健康美麗吳嘉晉
大摩咁好帶挈啊
而家咁樣就唔好去啦, 隨時返唔到黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞