[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zi-O 08 , 快盜vs警察 37

291 回覆
4 Like 4 Dislike
男主角點解要叫人表白
咁男主角咪改變左未來
咁本身訂左緍條友咪好慘
明明唔關another rider事既時間線
比主角一條友又整返錯
最腎最善既魔王
究竟東映係咪有心推男二

今集天台變身又贏
但其實結果點都係個樣野既話
前面你做過啲野
時間個流向點都係會流向呢樣野
所以佢無整亂到個時間 我諗
唔明你地做咩咁憎蔬果 GEIZ成個衝動撚 好多時都係蔬果計劃點做 今集GEIZ都話係俾佢帶住走先解決到問題 除左皮套打鬥型 其他方面都好普通
今集主角當所有人狗咁撚
我Geiz世界第一
真係好簡單
唔型
唔係憎主角 只係因為Geiz個皮套+特效仲似主角
Build 初頭戰兔集集都有新form玩
依家geiz集集都有新armor 玩
好明顯啦
好消息:不死鳥因為歷史改變,不用在太陽經歷無限死亡
壞消息:不死鳥因為歷史改變,從世界上消失了
Ola :我有個少少既壞消息,同一個天大既好消息
Beast隻watch做咩仲留住?
Woz慘變跟班
同戰免傾兩句已經話干涉太多
更何況係有直接行動干涉過去
救世界搞亂歴史就容易接受,現在分明係搞亂個人生活同救世界無關,好難接受做法

跟正史未婚夫自己都有努力過追女,只係隻怪人無勇氣示愛扮兵仔覺得自己努力幫女神,就會得到女神自動投懷送抱結果,怪人只係同人打工就算救到公司老闆娘都唔會以身相許最多加人工比佢係佢自己妄想諗法,未婚夫佢自己有關心同追求先可以有正史結果,正史完全因為未婚夫付出先有既結果

現在 Zi-O插手怪人先有勇氣示愛,成件事唔係怪人過去意志既決定,係全因未來人(未來自己同Zi-O)插手引導怪人先有勇氣,怪人本身同無努力過無分別,如果怪人成功追到女神姐係扼殺左未婚夫本身既努力成果,相反失敗佢未必接受到更有機會跟回正史去襲擊女神同未婚夫不過今次身份會係一個傷人犯

無Zi-O同時劫者插手佢最多平凡過佢既獨男生活

今集個晴人一d都唔似晴人
扮都扮得好d呀
圭一朗 攻
𣁽利 受
gate
我覺得劇組寫單元係幾有心,會加返單元騎士個人元素
Wizard篇講力量係為保護人,
Fourze&Faiz篇講為同伴不惜犧牲自己,
Ex-aid篇講拯救敵人同患者。
個男主好on9 明明打贏個another rider個變身者又唔會死
是是旦旦打贏佢咪算 仲要做心靈雞湯
唔講以為睇緊求婚大作戰
其實指頭變天才好似剩係得第一次有指之後都冇
btw睇親呢d都有種尷尬感因為聽得出有d角色歡呼聲多d有d少d
仲記得上次exaid車車社長最多parado最少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞