[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zi-O 08 , 快盜vs警察 37

291 回覆
4 Like 4 Dislike
9、10話:映司、比奈、黎鬥
11、12話:纮汰、戒鬥
13、14話:尊、誠、涉谷&成田(GHOST禦成那兩個小弟僧人)、士

之前既傳言回歸list, 到宜家都中左
人地個名叫斗,唔好好似大陸佬簡轉繁咁將個斗字當鬥得唔得.....
唔好咁懶用簡轉繁
拉打係咪無電視台肯代播?exaid開始已經淨賣玩具
exaid 篇其實有個問題...

無理由 永夢因為another exiad 而無左能力同記憶,連型彩都無埋能力..
係慘啲嘅
如果呢個係問題,咁今集beast咪一樣

理論上,Another exaid會令所有同exaid有關既野都係歷史中消失
即係bugstar,遊戲病,卡帶,拉打 都唔再存在
飛彩佢地成班自然都無曬能力同記憶
所以個集佢地好似唔知咩係遊戲病咁
但佢地性格無變,命運亦都未必有大改變
所以永夢無parado 上身,無被做手術都依然行上做醫生既路,依然遇到都係成為名醫既飛彩
唔係淨係永夢冇左能力嫁,another rider誕生個下,同源既敵人,危機都會消失,fourze 個集已經出左,天蠍座同時都消失左,exaid篇就係連game病都唔存在
但下集黎斗王又拎住餅喪屍帶
要睇下點設定,可能只係普通game帶黎,btw下集係毛利編劇,轉左人有機會有bug
下集劇照見到有刀客馬奇隻公仔
Another晴人
geiz做新王做爆zi-o
斧頭個招炒足infinity
呢張唔整gif唔係人

偏心到爆, 變WIZARD ARMOR 唔同之前著裝甲, 有新特效
見到呢一幕即刻想煲多次exaid
滅左ooo歷史冇左ankh
打死左another OOO之後神係水管到走返出黎
預告鏡頭唔係俾映司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞