只要手上拎住任內食得既野隻貓都9衝

417 回覆
713 Like 5 Dislike

成個麻甩樣咁,明明係女仔來

絕左育未

咦,你有興趣幫佢搵姐姐

btw,你早一個月嘅話我都想幫佢生佢絕左啦

我屋企人都唔比,話搵唔到人,點解你咁遲先出現

咦,你有興趣幫佢搵姐姐

就算上2個月出黎佢先2個月
好想留種
佢過2個月就要做公公
你地既主人都好得意
我主人個樣長期都...
望親佢都好好笑
佢唔餵食 淨係鍾意T字牌夾心小食

想問係咩小食 我都想買下俾佢食
貓貓個樣好嚴父

總之係呢款小食無論係咩味佢都會貓衝過黎
平時俾烚雞肉蝦肉佢都唔肯食 唔鍾意食
但一搖呢袋小食無論喺邊都即刻出現
又肯坐低同俾手手
佢個樣成個阿伯咁其實只係2歲幾既女仔

你地既主人都好得意
我主人個樣長期都...
望親佢都好好笑

貓貓個樣好嚴父

又肯坐低同俾手手

識俾手
點教咖?求救

Bb可以放長糧 發緊育要吸收多啲
我隻返黎好瘦 好樣衰
呢張係第一日

一樣pose

跟你

對眼好大
你地既主人都好得意
我主人個樣長期都...
望親佢都好好笑

貓貓個樣好嚴父

又肯坐低同俾手手

識俾手
點教咖?求救

你會食物物引佢定係到,最重要教左佢見到食物要坐係到,因為坐低左之後要佢比手係易好多(呢個步驟要做幾日),佢識坐低之後呢,就試下有食物嘅時候拎起佢隻手,試多幾次之後就得

利申,個人經驗,唔可以包成功

咦,你有興趣幫佢搵姐姐

就算上2個月出黎佢先2個月
好想留種
佢過2個月就要做公公

我都想佢留種
又肯坐低同俾手手

[/quote]
識俾手
點教咖?求救 [/quote]

我母親大人教曉佢嫁
都係拎起主人隻手同佢講手手幾次
餵一粒又拎起佢隻手講手手
之後唔餵 到佢想再食就講手手等佢自己俾手
而家變到唔駛講手手佢坐喺母親大人隔離
就自動搭隻手埋黎叫人俾野佢食

一樣pose

跟你

再大返你轉頭

咁撚樣衰過主啦

人地隻狗又得罪你啊 ?

一齊share下

一齊share下

兩個主人真係好開心
第時有自己屋企都會選擇領養兩隻
有個伴陪玩陪食陪訓陪打交又互相清潔
而家我主人自己一個
有時都覺得佢個世界得喺屋企會好悶

肥到波咁

一齊share下

兩個主人真係好開心
第時有自己屋企都會選擇領養兩隻
有個伴陪玩陪食陪訓陪打交又互相清潔
而家我主人自己一個
有時都覺得佢個世界得喺屋企會好悶

我屋企都係怕大果隻悶所以養多隻
睇佢地兩個一齊行黎行去幾過引
不過我砌模型果陣搞破壞都係好齊心

又肯坐低同俾手手

識俾手
點教咖?求救

你會食物物引佢定係到,最重要教左佢見到食物要坐係到,因為坐低左之後要佢比手係易好多(呢個步驟要做幾日),佢識坐低之後呢,就試下有食物嘅時候拎起佢隻手,試多幾次之後就得

利申,個人經驗,唔可以包成功

等我試下先
又肯坐低同俾手手

識俾手
點教咖?求救 [/quote]

我母親大人教曉佢嫁
都係拎起主人隻手同佢講手手幾次
餵一粒又拎起佢隻手講手手
之後唔餵 到佢想再食就講手手等佢自己俾手
而家變到唔駛講手手佢坐喺母親大人隔離
就自動搭隻手埋黎叫人俾野佢食

[/quote]
邊到有得買話
[/quote]
邊到有得買話 [/quote]

佰x, 惠x都有,但其實普通寵物店都有得賣一定平啲
呢隻小食都幾多味選擇 我主人最鍾意食雞同芝士
但我多數俾吐毛配方嗰隻佢食
因為佢唔肯食吐毛膏呀
有無貓奴可以教下我點餵主人食吐毛膏?
餵親佢食都好反感
我見人地啲主人衝去食吐毛膏既
三文魚味同麥芽糖味都試過 但一樣唔肯食

我要飲啊!

點解飲唔到嘅

想幫我隻仔絕育前搵女朋友
有冇貓女受溝?

我都係4個零月大,做個朋友

屌 好q

有冇貓女受溝?

Hehe得唔得

有冇貓女受溝?

Hehe得唔得

下次開個相體post

有冇貓女受溝?

Hehe得唔得

下次開個相體post

你主人好攤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞