[EXO-L]南韓男團EXO討論區(8) DON'T MESS UP MY TEMPO 沒有Teaser 只有我不自在嗎

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
好明顯係條女想pass 明知首歌係佢走前最後一首
煩哥fail都無得fail唔係一陣啲人又話佢唔感恩
pass咗佢反而有機會俾人贊大方 乘機又消費前隊友
何樂而不為
所以閪住面都要pass

睇佢個樣慢慢變黑真係好爽
又黎
Lay is back
屌蝗啲野真係質素不了
Autotuned到癲 三條友跳舞跳到咁樣都可以上電視
宋閪個樣又係變到開始認唔到
呀煩哥個頭令我諗起伯賢kokobop
同埋佢真係瘋狂走樣
佢wolf個期其實幾靚仔
agger
佢mama個陣我覺得好驚豔架
雖然個陣佢個下巴已削過嚟尖到不得了
我覺得去到growl佢塊面好硬好膠
真係有24款小卡
可以有藉口買廿四隻
Mama個陣真係天姿國色
高大靚仔四國語言
覺得佢個樣好微妙
睇番以前韓國啲相有時超靚仔,有時又覺得怪怪地,特別係下巴同嘴

番左大陸個樣完全直線下降
到蝗國變angry bird
我覺得偶像運動會佢射箭果陣最靚仔
之後不了
同一個髮型 點解差咁遠
相由心生
Gravity is a song with an electro-pop genre that stands out with a retro sound and a funky rhythm. Produced by LDN Noise who has worked with EXO for Monster, Lotto, Power etc. Member Chanyeol also participated in the writing of the lyrics for it!

twitter@weareoneEXO
와일드한 매력의 디오의 모습과 함께 수록곡 ‘Gravity’ 스포일러 음원이 공개됐습니다!
멤버 찬열이 작사에 참여한 수록곡 ‘Gravity’를 포함한 이번 앨범 기대해주세요~
無lay

不鳥
我次次見到大哥都覺得好好笑勁童顏
LDN Noise
真係樣衰左幾多囉,想當初我係中意佢個樣先中意exo 架!喺growl時間 自從佢翻左強國之後越黎越醜!
X:我唔好咩
B:...

X:真係唔好咩
B:嗯

X:考慮下我啦
B:嗯

X:喂啊
B:
大哥個樣真係好童顏 又鍾意扮可愛
好正
同埋佢好有禮貌
11點
又夠鐘埋位睇片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞