[EXO-L]南韓男團EXO討論區(8) DON'T MESS UP MY TEMPO 沒有Teaser 只有我不自在嗎

1001 回覆
13 Like 11 Dislike

鼻大嘅男人
鼻大⋯⋯
明明平時正面睇都無咁誇
好撚正啊
好想得到邊伯賢啊

呢張真係鼻大得誇張
伯賢bb終於出黎 好掛住佢
瘋狂吹奏BBH!
人比花嬌
點解今個星期咁幸福
我好驚啊
邊伯賢帶我走啊!
我先
著軍裝真係好撚正
其他有啲女人 呢張最man
睇黎喺呢個外景石地影既 係最靚
from weibo
伯賢預告的這首with you是燦烈參與作詞作曲的,歌詞寫的是兩個人相互之間慢慢相像,因為對方而變得更加閃耀的內容,是很甜蜜的一首歌
https://twitter.com/i/status/1055294097873752064

Album實物已出...張poster會唔會太細
11月2五輯comeback
12月尾後續

source:殘體字警告!!

https://wx4.sinaimg.cn/mw690/006fPbVygy1fwkc3bw048j30ku0sadld.jpg
燦烈參與咗幾多首
即係無冬專啦
我覺得咁快出真係唔好
無新鮮感 連小卡都知道係點
leak unbox個Twitter account @SMGlobalShop 好似唔係官方account黎...唔知點解會有得提早收到album
仲要依家出黎話係唔小心leak左 叫大家唔好瘋傳 真係笑左

https://twitter.com/SMGlobalShop/status/1055325060561494017
All EXO Fans, Please note that EXO 5th Album un-boxing video was accidently released by us, SM Global Shop by mistake.. this video was suppose to be release after album release, would you please stop sharing and take down if you already share for EXO's sake??
好7
睇weibo話好多中國FANS睇到流出之後 退訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞