★ J慧中時間又到了(38)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
游B寫真集會有簽名會唔定,仲可以同游B合照,老翻冇
重印嘅,第12版
專業寫真?
屌那聲U say只值廿蚊? 石丸揸機都唔止,kill U soon
薄利多銷
成本都未夠 我估1嚿水一本
生活壓力大,要死唔使等世界大戰,是但去IFC之類跳落嚟就得
淘佬貨冇份喎阿貓叔
唔自我調整情緒,走火入魔係必然,想死又冇膽,只會搵自己嚟搞,好多嘢睇自己點睇,處理方式就唔同晒,結果都會唔同
no her

sleep

要監視喺每區裝多啲CCTV+AI人面辨識,好似深圳咁,如果真係目標人物,會hack入你嘅google account睇返你GPS嘅歷史

贏國之所以用歌德地圖之類嘅map,主要係監視容易,加埋手機基站、wifi嘅位置,lock咗你device嘅MAC物理地址,要全面避開非要脫離個社會系統先得

早排玩滑翔風箏吹咗唔知去邊嗰個人,都係睇返佢GPS最後紀錄搵到條屍,同目的地差十零米

https://m.youtube.com/watch?v=HuGxvvFsQ14
所以老貓裝過V7,die soon,佢所有嘅行綜已經被支鬼監視
噚日上Twitter睇吓,維基解密嗰位人士爆料,佢話ISIS根本係黑鬼奧巴馬同老虔婆希拉莉搞出嚟嘅,提出咗證據,話未爆晒

解釋咗黑鬼在任時ISIS錢使唔晒,仲勢力大增突然冒起

花生已備,我等緊後面故事發展

大家點睇?
奧巴馬係穆斯林都話唔定
上twitter search wikileak isis就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞