乃木坂46討論區#95 帰り道は遠回りしたくなる

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Sor,入晒我數就算啦件事
停左又點?你地咪又係 係咁提,宜家講到貼埋catgirl,當閒水po都唔理你啦,但玩到出埋呢d圖邊個過火先

意淫FF老婆講某某真人點樣 講足1001又冇屌你,幾時又輕鬆下唔得?
佢都認咗自己唔啱啦,唔好嘈啦
舊歌黎
係啊因為係akb48show remix嘛
but 個陣容幾勁 睇睇睇

(有圖)喺豐州市場見到兩個靚女做節目,有冇人知係邊個?
https://lih.kg/867763

松村同桃子,係咪拍bingo
這些機會
換左新制服
bingo唔係私服咩
會唔會拍緊工事中?
大細領好似怪怪地
或者拍村外節目
好葡萄
好想見佢地真人呀
上次乃嚟香港係mk見過佢地
去揸手囉
去上海囉 到時係外灘可能會撞到佢地
買咗機票遲啲去上海

但係去做嘢 不過可以抽時間去撞下佢地
兩條日本妹喺旺角 左定右索啲
個meme玩得多就唔好笑㗎啦
其實我覺得呢到啲巴打已經好好,錯又肯認又夠理性,雖然啲故唔啱胃口,但起碼叫有心先,我知有好多巴打想睇,去講故台開po我絕對支持,反正有人覺得煩唔好再係到po就得,同埋以後唔好再貼catgirl就冇問題了 睇得出性幻想ching都係好支持乃團又做和事佬想一個頂晒,幾好人

講小圈子某啲谷同page仲小圈子,連鍾意邊個乃都要管你,呢到啲人係有啲煩,成日老婆前老婆後,但ff下又冇咩所謂嘅,起碼冇惡意先,有時又幾好笑,所以唔覺得討厭(除咗某位高質分析師)

出去見識過某啲大佬之後就會覺得呢到啲人其實好正常
負皮左自己
介唔介意食多個負皮 ?
【速報】乃木坂46白石麻衣さん、秋元真夏さんの配信日が決定❗️

10/26(金)19時〜秋元真夏さん「まなったんのゆめ盛りスイーツ」✨10/30(火)19時〜白石麻衣さん「まいやんとオトナっぽパーティー」✨

cookpadTVアプリを今すぐインストール🔜
cookpad.com/ct/160205 #cookpadTV #クッキングLIVE
過幾日咪friend返,又唔係十怨九仇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞