[CS:GO]市價8折無限收SKIN

115 回覆
2 Like 75 Dislike
8折係公道良心價,但絕對唔係公價
因為收野既人 通常5,6,7折多
無限收既多數5~6折
佢地睇中你 想變番真錢既心態
重覆一次,steam market 賣野收15%手續,而已變唔番真錢
我敢講我比所有人都出得高價黎收野
(以hkd 面交黎講)
樓主派錢 點解要咁做
百幾蚊啲skin收唔收
成班傻鳩冇玩黎負評我
我已經唔係用steam market有人出緊既價再8折黎收
而係用第一把刀個價8折作準

同埋上面二個圈果張圖既回覆已經解釋左
賣比我仲多過你即時賣比steam market
而已拎得番真錢
賺?
你睇番d 回覆,我已經解釋左
我8折收野
係賣野果個賺
估唔到連登仔唔識計數
我只係開左逃生門比d 想放skin 既人
好掛住我把龍狙
同埋呢家steam 交易完,果樣物品會鎖7日先開始第二次交易
唔撚洗講賺唔購呢d 野,開頭已經講左我收貴skib,唔貴唔收,你估咁撚容易搵人買?
連登cs 賣野post 賣7折都要乞人黎買再比人圍屌啦
(我有份屌)
呢家明益你地連登仔
賣咪賣 唔賣咪唔賣囉 講咁多經
Doppler唔同phase點計
講乜撚野如果你8折買返黎,9折賣返出去,你咪好賺?
笑撚左,咁易賺就好囉
我諗佢地係冇賣過steam 野
sorry 百幾蚊冇乜性趣
doppler 特別d, 就跟cs money 個網
爪刀惡夢之夜fw咩價位?
Ching tg? 想全賣
樓主收嚟開賭場?
300-400個d要唔要左佢
加左巴打啦

0.28 #122 收?

0.28 #152 收?

多綠頭果把放緊應該7000幾,樓主收?
有幾百條key, 樓主收唔收
收, 呢把個價要傾下
ADD ME
我估你係冇玩隻GAME果班人唯一一個人明 多謝
冇錯,因為可以同你換番港幣, 我仲要係跟第一把賣緊果個價錢黎8折
其實我大可以跟出緊最高價果位買家個計黎8折
有玩開就知,收SKIN既人至少都7折收,仲要係D散户一件一件咁收
而我可以無限收哂你D貴SKIN, 仲要開到8折咁高,你估貴SKIN咁撚容易搵人爽快交易咩

你地大可以講賣STEAM市場係0.85,我就收0.8, 個價係低D, 但你地賣STEAM市場換到真錢咩?
唔洗講咩0.85 / 0.8 , 我用0.8已經比所有人高 (有玩既就知)
冇玩果班撚樣呢家應該識計數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞