[CS:GO]市價8折無限收SKIN

115 回覆
2 Like 75 Dislike
主收刀/手套/AKM4/龍狙/有靚貼紙都可以
唔貴唔收
垃圾唔好哂時間ADD我,爽快交易

https://steamcommunity.com/id/adsaaadadas
https://steamcommunity.com/id/kawaii1516

如果條LINK入唔到,可以搜尋我個名加我
下面2個帳加其中一個就可以

歡迎出售成個物品庫
負評果幾位出黎講下咩事
點解我唔市價放 要市價8折放比你
印象中之前見過有幾個post 樓主話大概8折放比人屌到仆街
sorry 係我講得唔好
我係用steam market 市場個價 8折
例如steam market 果把刀,最頭果把係賣緊1000
咁我就8折收
我相信好小人會好似我收咁高價
而已我多多都收
咁你一定係記錯
我意思係其他人8折放 唔係你
補充番小小,市價係講緊steam market市集個價
可以睇番最頭果把賣緊幾多,計番8折收
我相信出面冇人會用呢個價無限收
我8折收,個價完全對得出大家囉
可能標題個市價令人誤會
如果人地可以賣3000,點解我唔自己賣3000,要2400賣俾你,如果你8折買返黎,9折賣返出去,你咪好賺?
標價 同 成交價
樓上係咪小學雞?
利申 無玩 純粹見到O左嘴
Steam market要收手續費 同埋 你點樣用steam錢換hkd
所以8折好似係公價
樓主靚價都要收負皮,成班on9冇研究開就負皮定先
樓主應該係用steam錢代購game
簡單解釋一下
steam market 賣野會收15%手續費
當你係steam market 賣一把刀$1000
實際你只有$850 入左落你steam 個銀包
重點係 steam 銀包入面既錢 係唔會變到真錢
如果想變到真錢,咁就要搵人(姐係我)交易

買果個肯8折同你收,已經好撚公道
當然你可以係steam market賣,85折囉,而已唔會變番真錢
支持樓主 佛心公司
樓主都係想打個和
唔洗o 咀,你冇玩唔清楚姐
以下面呢要圖為例

有人賣緊把刀$3374
咁我8折收3374 x 0.8= $2867
你有2867hkd落袋(我係用真錢面交)

圖中有人出$3085收把刀
ok , 你可以賣比佢
重點黎啦,steam 收手續費 15%
咁你就賣到 3085 x0.85 =2622
你只有$2622 入左落自己steam 銀包
重點又黎,steam 銀包既錢 唔會變到真錢
呢個情況賣比我 仲高過係steam market 賣了

其實我跟第一把賣緊既刀個價再8折收
已經好撚公道
我大可以跟有人出緊個價再8折
反正你steam 銀包入面既錢唔會變到真錢
有玩既人就會知
如果你係賣家,8折賣野比人都要乞人買咁啦
出面基本上個個5折~7折同人收,而賣野既人都唔會賣高過8折
而已我已經用第一把刀賣緊既價黎8折
賣家好撚著數啦已經
和都打唔到啦,蝕住收
因為steam 銀包既錢 唔會變到真錢
基本上買家都會因為呢點而大壓價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞