點睇BTS成為第一隊被韓國頒授花冠文法勳章既kpop團體

41 回覆
11 Like 17 Dislike
咁skr?
睇睇下發覺v 個樣又幾姣....
我更新男團姣佬名單
exo-kai(sexy motherfuck)
exo-金鍾大
bts-v
漏咗jungcock

太過賣弄
我上面講果幾個都係有由內散發到外既sexy
鳴阿好想屌贏kai
Ohohohohohoh
in bts we trust
Bts my husband
BTS
因為佢地想盡身為韓國男人嘅本份,當兵係佢地必男人必經階段,有能力就應該要去做,冇人係唔一樣~
佢地係值得比更多人認識到!! 我都相信好少路人會留意佢地啲歌詞~
為青少年發聲,叫迷惘嘅人唔好放棄,佢地一樣都經歷緊每個人都會經歷嘅高低起伏
佢地唔會避忌所有嘅話題,我地係要為自己發聲~即使紅遍全球都唔會忘記自己係韓國人唔會忘記自己嘅初衷
「阻擋像子彈一樣的批評與時代偏見」
佢地雖然係偶像但佢地同平凡人一樣都會迷惘,但佢地話比粉絲知「唔緊要我地一齊數123之後一齊忘記以前悲傷嘅事捉緊我地隻手歡笑吧」
亦話我知愛人前要先好好愛自己
Love Yourself
Speak Yourself
Be Yourself
gay
已經上哂神枱,係新時代既王者
無法撼動
佢地係海外紅 好簡單
歌好由出道開有好多唔同風格 舞跳得齊 又識作曲 (由出道已經開始)
三個rapper真係識rap 又自己填詞 每個都自己出過(免費)mixtape(係歌入面講過自己曾經depression大眾唔會討論之類) 之後每個成員除咗打歌之外有一直自己作曲/cover >總之好勤力

仲有佢地係真係好close好fd 有真正團隊精神成班好似family咁 好正
佢地有keep住update YouTube / Twitter.

最近又上咗UNICEF大會演講

v係好靚仔 但又傻傻地 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞