點睇BTS成為第一隊被韓國頒授花冠文法勳章既kpop團體

41 回覆
11 Like 17 Dislike
唔知有冇old news 岩岩先見到
https://youtu.be/B3HZUKJQIaQ
bts正式成為天團可以同twice平起平坐了
男天團Bts
女天團Twice
拎幾撚多勳章都要當兵架啦
韓國人中意對住運動獎牌打飛機
我都想知點解佢地會突然爆紅 仲要紅出國際 到底係咩原因
總使講 bts又有顏值又有實力
又識寫歌 歌詞意味深
而且唔驕傲
army心聲
以後唔敢再話佢地Fuckboy了
佢地比人免左兵役架喇
但係on99走去當兵姐
顏值我開頭覺得佢地好醜樣 睇耐左又覺得還可以 個v既輪廓係幾型搞有少少想屌佢屎忽 但我想屌jhope多d
歌詞冇乜留意 最鍾意係佢地d舞真係幾型棍幾有feel
冇粉絲就冇偶像
而bts班粉絲戰鬥力又高到仆街
亨仔
https://youtu.be/p8npDG2ulKQ
我鍾意佢呢首 歌同舞都岩我feel
有種射精後既空虛同迷惘感....
點解可以比人免兵役?
講講下又想射精感受下首歌...
想畀佢屌屎忽
呢班蛋散紅到國際簡直係全人類嘅柒事
好似話音樂喺得到國際認可,就可以免
應該係攞左Billboard第一掛
1)6級現役精神異常者,重大疾病和殘疾人。
2)為國家做出重大貢獻者。
3)高學歷或小學文化水平,醫生或神職人員等特殊行業。
4)到了服役年紀但卻負擔3個人及以上生活的。
5)紋身超過全身皮膚1/3的男性。
6)34歲以上的男性。
7)剝奪政治權利者,服兵役是一種公民權利,剝奪了政治權利自然就失去了服兵役的資格。
8)在亞運會奪得金牌或奧運會奪得獎牌的選手。
此外,身高高於一定高度或者低於一定高度的男人也不用服役,體重過輕或過重的男人也不用服役,因為部隊裡的裝備不能穿戴。但是具體身高和體重的尺度並沒有公佈。
想問下佢地有冇負面新聞 同隊友做愛果d
有 v仔同我
紋身3分1係點定義
我想知jhope做愛勁d定我做愛勁d
我勁啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞