巴打們有冇背囊可以推介下

96 回覆
1 Like 0 Dislike

我而家就係內膽加背囊
拎機拎內膽出黎都好麻煩
所以先想真係買個相機用嘅袋

尋日見人用pd 20L個樣唔錯,不過如果巴打高大可以上30L

得173
不過應該都係買30L
琴日去logon睇完實物覺得20L太細
諗緊係香港買定上官網訂

肥花好似幾多人放,有興趣睇睇
有冇巴打知邊度有mindshift rotation實物睇

星際三樓
iphotohk

肥花 瑩記都有
其實用sling會唔會好啲, 用背囊換鏡好麻煩, 成日發嚟發去

用mindshift咪唔洗發嚟發去,我敢講佢個旋轉設計屌打市面上所有既相機背囊

利申: 用咗mindshift rotation 180 panorama兩年
其實用sling會唔會好啲, 用背囊換鏡好麻煩, 成日發嚟發去

用mindshift咪唔洗發嚟發去,我敢講佢個旋轉設計屌打市面上所有既相機背囊

利申: 用咗mindshift rotation 180 panorama兩年

同意,好撚好用 用緊灰色

rotation180° Professional 38L用家表示相機背囊嚟講冇得輸

rotation180° Professional 38L用家表示相機背囊嚟講冇得輸

功能上真係正
但係唔鍾意有條帶綁住條腰

我而家就係內膽加背囊
拎機拎內膽出黎都好麻煩
所以先想真係買個相機用嘅袋

尋日見人用pd 20L個樣唔錯,不過如果巴打高大可以上30L

得173
不過應該都係買30L
琴日去logon睇完實物覺得20L太細
諗緊係香港買定上官網訂

肥花好似幾多人放,有興趣睇睇

二手暫時唔考慮住
成日怕係啲唔顯眼位爛左即場又睇唔到
番到屋企先發現會

功能上真係正

你要轉個內膽先扣腰帶都得,但呢個系列都唔平,我買嗰時都諗咗半年先買得落手
SPI

功能上真係正

你要轉個內膽先扣腰帶都得,但呢個系列都唔平,我買嗰時都諗咗半年先買得落手

我本身有一個, 跟住去佢Facebook page抽獎又中多個

星際三樓
iphotohk

功能上真係正

我本身有一個, 跟住去佢Facebook page抽獎又中多個

有冇賣番出去?

功能上真係正

葡萄

功能上真係正

每次轉個陣扣
轉完又除好似好on9

功能上真係正

傻啦 腰帶幫你*射*力 重果陣好有用

功能上真係正

傻啦 腰帶幫你*射*力 重果陣好有用

有時放咗野響外套袋, 會比條腰帶擋住

功能上真係正

每次轉個陣扣
轉完又除好似好on9

個扣根本唔洗除

唔鍾意有條腰帶呀嘛
PRVKE 21
外型好得 可以考慮下

係咪一定要上wandrd買? 有冇方法快D同平D

每次轉個陣扣
轉完又除好似好on9

個扣根本唔洗除

唔鍾意有條腰帶呀嘛

Mindshift成2千幾

每次轉個陣扣
轉完又除好似好on9

個扣根本唔洗除

唔鍾意有條腰帶呀嘛

Mindshift成2千幾

我覺得值
有冇巴打考慮 manfrotto pro light 3n1, 可以backpack, 又可以變做sling
舊post回帶

Peak Design Everyday Backpack響香港個標價點解貴過kickstarter/官網咁多?
我幾buy佢個design,功能齊全,唔累贅
外型未至於潮不過平平實實,配落斯文番工裝都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞