聲林之王 導師:林宥嘉 蕭敬騰 楊丞琳

545 回覆
111 Like 12 Dislike
都係會好撚好j
聽原唱就知肇谷已經唱得好好
唔怪得哈林棄票的時候比左右兩邊話太嚴
其實首不愛我就拉倒真係有好聽得咁誇張咩
點解可以咁就點擊率
我淨係覺得烏龜簡d首m歌出名 大家都識炸
唔知點解見到ella同小豬做導師 個感覺好似睇返大陸節目咁
明明之前一直都無浸大陸味
尤其是中國豬
btw初初有舞台魅力組嘅時候唔搵中國豬講評下
而家無晒先嚟
本身睇依套覺得應該無大陸啲人咁勁
之後點知一睇 集集都有新歌落list聽
相反睇好聲音咁多集得一兩首
啲人唱得好誇張 技巧多過唱歌
大概九年前開始大陸啲音樂節目大部分啲歌手嚟自台灣,大陸人點都難做到嗰種效果
冇人睇直播?
肇谷好可惜 撞到一鳴
然後預告烏龜唱 知足
今次應該冇比剪接伏到
超期待
有睇
一鳴真係好穩,所以肇谷輸我覺得都係合理戰果
同埋其實東翰都幾好,一路穩定發揮,不過冇乜驚喜或者爆發位咁
至於下集,我反而幾期待佳歡會遇到咩對手
同埋真係想知
原來我去錯post
我地返去隔離post
估到了 佢家姐
特登同爸爸媽媽講幾句 仲話係天敵
成集個重點係依個預告
佳歡第一
啱啱搵埋佢唱個兩句劇透:別給我像是天堂的懸崖
係李佳薇既像天堂的懸崖
好刺激好期待
李佳歡 加油
同埋中國豬做乜
Free咩style 嘻哈之王?
Btw佢講個段小朋友有光環講左人地唔敢講既野 都幾認同
Gail係勤力純真可愛好得人中意 但依個唔係選偶像玩人氣...其他大人一拍落去就好難贏咁 好唔公平
真心一問 有無巴打而家有今日個集既足本重溫
唔明點解佢要收埋既定時間播google都搵唔到.....
好似要等2日YouTube 先有
冇撚左第12集
佢幾時黎紅館啊一定買搖滾區抽佢水😭😭😭😭😭不過香港無咩人鐘意佢?
希望今年有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞