[直覺塔羅占卜] 你問我答 [18年10月號]

524 回覆
13 Like 2 Dislike

整體嚟講,嚟緊依兩個月裡面,各項發展都唔順利,一動不如一靜,專注做好其中一件事吧。

*如欲做詳細占卜,或學直覺塔羅,歡迎隨時聯絡我。
*Please Follow->https://instagram.com/spirinatural
@新留言者請先看清楚#1
幾時可以出pool~
連咩意思都未知,你自己去google下啦,要講有排講㗎。
同宜家另一半有冇將來?
你好,22歲岩岩出黎做野,呢半年會唔會識到新對象?

想問心儀既男仔點睇我?謝謝
25歲 男
依排除左感情無著落,其實好多人事關係令我好煩
例如唔同既朋友鬧左交,同同事唔太夾
到底依d 問題我黎緊會唔會易d解決?
Thx
19歲 女
想問下學業嗰方面,有冇機會讀到大學

呢份工係我畢業第一份工,想知道呢行適唔適合自己同埋會唔會做得長?
18 女
幾時先出到pool
22女(差一個月就23) 想知幾時會遇到啱嘅男仔 感謝
21歲 女
想問同男朋友黎緊半年感情會點?
95年 女
我心儀的對象點睇我?謝謝爸打!
20 男
同ex分左手已經3個月,如果想復合應該點做?
唔該樓主
thanks
btw想問你個占卜嘅時段係幾耐
因為我諗我會好耐先搵返佢

請問嚟緊三個月事業運如何?
你好 想問下我自己適唔適合依家讀緊嘅野?我對自己嘅學業好迷茫,成日覺得自己冇能力去 handle 大學嘅學習方式同埋自己唔適合讀大學。
你好 男
想問下事業運,今年失左業大半年...之前都搵過幾份工但都唔太適合,
現在搵緊D關於學徒既工,希望可以搵個方向由低做起,
最近見到份電工相關既學徒工,但要讀幾年書,諗住去見下,但又15,16
自己又SD左D甜品,整西餅相關既學徒工..
想知我黎緊既事業會唔會搵到方向,thx
26歲 女
9月樓主同我講,有啲野唔應該逃避。
最後今個月勇敢地將個問題拎出黎面對!
但解決既過程我同佢都好痛苦,我好想放棄,但又唔捨得。

想問,我地最後會係分開定係可以解決到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞